Ankara Doğançay Nakliyat

Ankara Doğançay Nakliyat

Hakkında

Kapsamlı ve güvenilir bir şekilde eşyalarınızı ve mobilyalarınızı istediğiniz adresten alarak istediğiniz yeni adrese hasarsız ve kusursuz bir şekilde taşımaktadır. Doğançay Nakliyat 1980 yılından bu yada geçirdiği zamanlarda kendine bu güne kadar ki olaylardan ders çıkarmış ve işini büyük bir profesyonellik ile yapmaktadır. 

Doğançay Nakliyat Paketlemeden - sevkiyata , eşya depolama hizmetine kadar tüm hizmetleri vererek müşterilerine diğer nakliyat firmalarından farklı olduğunu gösteriyor. Doğançay Nakliyat müşterilerine iyi bir izdenim bırakmış ve özellikle evden eve nakliyat işinde ismini duyurmuş ve tercih edilen firmalar arsında yer almaktadır. 

Doğançay Nakliyat firmasının bir başka hizmetlerinden olan ücretsiz ekspertiz hizmeti ile taşınma işlemlerinin başlanmasından önce profesyonel bir ekip yollayarak taşıma işleminde kullanılacak makinaları ve eleman sayısını analiz eder ve duruma göre fiyat çıkarır. 

Fiyat konusunda onay alındıktan sonra diğer işlemlere geçilir. Doğançay Nakliyat asansörlü taşımacılık hizmeti ile nakliyat işini en iyi şekilde sonlandırmakta ve müşterilerine iyi bir izdenim bırakan firmalar arasındadır.

Yorumlar (0)
Yenile