Ankara Doğançay Nakliyat

Ankara Doğançay Nakliyat

(359) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
15-01-2016 Ankara Doğançay Nakliyat ANKARA / YENİMAHALLE (0)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(359) görüntülenme

çalışanlarıyla hizmet veren Ankara Doğançay Nakliyat, evden eve nakliyat alanında uzmanlaşmış bir firmadır. Müşterilerine kusursuz bir taşıma deneyimi sunan Doğançay Nakliyat, eşyalarınızın güvenliği ve paketleme sürecinin kaliteli bir şekilde gerçekleştirilmesine önem vermektedir.


Firma, şehir içi veya şehirlerarası taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Şehir içi nakliyat hizmetinde, eşyalarınızı saatlik veya günlük olarak kiralayabileceğiniz araçlarla taşımaktadır. Profesyonel ekibi sayesinde hızlı ve güvenilir bir şekilde taşınmanızı sağlar. Şehirlerarası nakliyat hizmetinde ise daha uzun mesafeli taşımacılık işlemlerini gerçekleştirir.


Doğançay Nakliyat, asansörlü nakliyat hizmeti sunarak taşıma işlerini kolaylaştırmaktadır. Sizlerin eşyalarınızı merdivenlerden çıkarıp indirmenize gerek kalmadan, asansör aracılığıyla taşınmasını sağlamaktadır. Bu sayede eşyalarınızın zarar görmesini engeller ve taşınma sürecini hızlandırır.


Firma, sigortalı nakliyat hizmeti sunarak eşyalarınızın taşınma sürecinde oluşabilecek her türlü riski güvence altına almaktadır. Taşıma işlemi boyunca yaşanabilecek olumsuz durumların maddi kaybınızı karşılar ve sizlere huzurlu bir taşınma deneyimi sunar.


Ankara Doğançay Nakliyat, müşterilerine uygun fiyatlar sunmaktadır. Ücretsiz ekspertiz hizmetiyle taşınma işlemlerinin başlangıcında size özel bir fiyat teklifi verir ve taşıma sürecinde hiçbir sürprizle karşılaşmamanızı sağlar. Fiyat konusunda onay aldıktan sonra diğer işlemlere geçilir ve eşyalarınızın taşınma süreci başlar.


Eşyalarınızın güvenliği için paketleme hizmeti sunan firma, eşyalarınızı özenle paketler ve taşınma sürecinde oluşabilecek her türlü hasara karşı korur. Mobilya söküm ve kurulum hizmeti de sunan Doğançay Nakliyat, eşyalarınızın zarar görmeden taşınmasını sağlar.


Ankara Doğançay Nakliyat, taşıma işlemlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için nakliye sözleşmesi imzalamaktadır. Sözleşme ile taşınma işlemlerinin süresi, fiyatı ve diğer ayrıntılar belirlenir ve her iki tarafı da koruyan bir anlaşma sağlanır.


Doğançay Nakliyat, profesyonel elemanlarıyla her türlü taşıma işlemini kusursuz bir şekilde gerçekleştirir. Uzman ekibi sayesinde eşyalarınızın taşıma işlemini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, sizlere sorunsuz bir taşınma deneyimi sunar.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(0) Yorum adet yazılmıştır
  • Henüz yorum bulunmamaktadır.
Yenile