Zorlu Nakliyat

Zorlu Nakliyat

Hakkında

Taşımacılık tarih boyunca insanoğlu için en lüzumlu prosedürdür. Taşımacılık prosedürü vakitle bir gereksinim durumuna gelmiştir ve firmamız Zorlu Nakliyat bu gereksinimi en mükemmel biçimde gidermek için İstanbul merkezli olarak kurulmuş, zamanla Türkiye nin her bir noktasına nakliyecilik hizmeti vererek sektörde tercih edilen en itimat edilir adlardan birisi olmayı hak etmiştir. 

Daima müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak nitelikli bir taşıma planı kapsamında mükemmel bir taşıma hizmeti veren firmamız ileride de bu profesyonel hizmetinin sürekliliğini gerçekleştirmeyi hedef edinmiştir.

Asıl ilkelerimiz

* Her ne olursa olsun müşteri memnuniyeti
* Müşterilerimize karşı mesuliyet bilinci
* Devamlı gelişim
* Duyarlı idare
* Uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip

Misyonumuz

Uzman ve tecrübeli kadromuzla, müşterilerimizin en teknolojik teknolojiyi kullanarak, yasal hak ve menfaatlerini daima koruyarak, hiçbir gecikme, cezai hal ve infiale düşürmeden en az  sürede neticelendirmektedir.

Evden eve, bürodan büroya, fabrika nakliyeciliği, fuar nakliyeciliği, elektronik aygıt nakliyeciliğinde sizlere müşteri memnuniyetini sağlayarak en mükemmel biçimde taşıma hizmeti sunmaktadır. 

Eşyalarınızı special ambalajlarımızla paketleyip sonrasında yeni adreslerine emniyetle ulaştırıp kurulumlarını sağlayan firmamız sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Sizlere verdiğimiz bu hizmetten faydalanmak üstelik çok basit.

Firmamız geniş vasıta filosu ve deneyimli eleman kadrosu ile kent içi, kentler arası, ev ve işyeri nakliyatını en güvenilir biçimde sigortalı olarak gerçekleştirmektedir. taşıma prosedürünü müşterilerimiz için zahmetsiz bir biçimde sağlamayı kendine ilke edinmiştir.

Şehir içi ve kentler arası nakliyecilikte sizlere en nitelikli ve güvenilir hizmeti sigortalı olarak sunmaktadır. Yapısında her vakit hazır bulunan eksper personelinde, deneyimli şoför, marangoz, tesisatçı gibi elemanlarda yer alır. Her vakit ekonomik fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz. Tüm vitrin süsleri ve kıymetli porselen v. b. eşyalar ilk olarak beyaz kağıda sarılmalı kutulanmalıdır. 

Siz kahvenizi içerken elemanlarımız bu işleri sırayla yapıp kutulama işleri tamamlanınca taşımaya geçeceklerdir. 

Mutfak eşyalarınız ve kırılacak başka eşyalar özel kutu ve balonlu naylon ile ambalajı kaplanıp paketlenmesi yapılır. Paketleme gözetimli ve hassas yapılır.

ZORLU NAKLİYAT başka alanlarda olduğu gibi ev nakliyeciliğinde da niteliğin tescilidir. Konusunda eksper 9 ekibi ile 7/24 hizmet sunabilecektedir. Bu ekipler birçok ev nakliyesi sorununa yanıt sunabilecek için donanımlıdırlar. 

Hizmetlerimiz sıralamasına alttaki biçimdedir. Ekspertiz ayni vakitte hizmet elemanlarının seçimini de bu teşhiste yapar. taşımada çok özel özen görecek eşyaların belirlenmesi de uzman vazifeleri arasındadır. Ekspertiz hizmeti bedavadır. 

Taşıma ekibimiz içinde konusu ile ilgili ustalaşmış tesisatçı ve montör elemanları yer alır. Eşyalarınız usta ellerde sökülür gideceği yerde monte edilir. Nakliye günü ve saati belirlenerek nakliye sözleşmesi yapılıp imzalanır. 

Evden eve nakliyatın en mühim hususu iyi paketlemedir. Paketlemede en iyi ambalaj biçimi temiz kağıt dışına baloncuklu naylon ve kutulamadır.

Yorumlar (0)
Yenile