Ünka Nakliyat

Ünka Nakliyat

Hakkında

Ünka Nakliyat

Taşımacılık alanında hizmet veren ve evden eve taşımacılık faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde yerine getiren Ünka Nakliyat olarak müşterilerimize sağladığımız güven duygusu ile yolumuza devam ediyoruz.

Firmamızın özellikle son yıllarda gelişen teknoloji ile beraber taşımacılık alanında hizmet vermesi son derece önemli detayları beraberinde getirmektedir.  

Evden eve taşımacılık yaptıracak olan müşterilerin Ünka Nakliyat firması ile iletişime geçmeleri durumunda firma sizlere en kısa sürede dönüş yapacaktır ve bir müşteri temsilcisi gönderecektir. 

Firmamızı aramanız durumunda verdiğiniz tarihten 1 gün önce firmamız sizlere müşteri danışmanı göndererek eşyalarınız hakkında genel bir durum tespiti yapacaktır. 

Özellikle eşyaların ne kadar olduğu , taşınacak olan kat sayısı  tarzında bilgiler ile daha detaylı çalışma yapacak olan firmamız bu işlemden sonra sizlere daha sağlıklı hizmet verecektir.

Müşteri danışmanımızın elde ettiği bilgileri almasından sonra elemanlarımıza eşyaların genel durumu hakkında bilgi vermesinden sonra Ünka Nakliyat sorunsuz taşımacılık işlemlerine başlayacaktır. 

İlk olarak eşyalarınızın taşınmaya başlamasından önce paketleme işlemini yapacak olan firmamız , taşınma sırasında meydana gelecek darbelere karşı önlem almış olacaktır. özellikle bunun önlemini paketleme ile alan firmamız aynı zamanda siz değerli müşterilerinin eşyalarına sigorta işlemi de yaparak güvence altına almaktadır. 

Paketleme işlemini kısa sürede bitirdikten sonra taşıma işlemine geçecek olan çalışanlarımızın tecrübeli olması kısa süre içerisinde taşınmasına neden olacaktır. 

Bu işlemlerden sonra araçlarımıza düzgün bir şekilde yerleştirilecek olan eşyalarınız sorunsuz bir şekilde yeni adresinize götürülecektir. Yeni adresinize de aynı düzen ve titizlikle çıkacak olan eşyalarınızı sizlerin isteğine göre yerleştirecek olan firma çalışanlarımız sizler için son derece zahmetli olan bu işlemleri kısa süre içerisinde çözerek sorunu halletmiş olacaktır. 

Ünka Nakliyat firmasının iletişim bilgilerinden firmamıza ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile