Suna Nakliyat

Suna Nakliyat

Hakkında

Ev taşımak kuşkusuz hemen herkesin korkulu rüyasıdır diyebiliriz. Çünkü mutlaka herkes geçmiş dönemde hoşnut kalmadığı nakliyat hizmeti almış ve bu sebepten ötürü de taşınmaktan korkar hale gelmiştir. Ancak günümüzde amatör firmaların var olduğu kadar işinde ehil profesyonel nakliyat firmaları da bulunmaktadır. 

Dolayısıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen, kendi menfaatinden önce müşterisinin menfaatini gözeten bir firma ile tanışmak isterseniz, işte bu niteliklere sahip firmalardan biri olarak Bitlis Suna Nakliyat firmamızın her daim hizmetinizde olduğunu belirtmek isteriz. 

Firmamız uzun yıllardan bu yana nakliyat sektöründe hizmet vermekte olup, gerek ekip gerekse ekipman olarak tam donanımlı şekilde faaliyet göstermektedir. Teknolojinin son sistem ekipmanlarına sahip olduğumuzdan ötürü taşınacak hanenin kat sayısız bizler için sorun teşkil etmemektedir.

Oturmakta olduğunuz daire giriş katı ya da binanın en üst katı olabilir. Kat sayısız ayırt etmeksizin asansör sistemimiz ile eşyalarınızı güvenli şekilde cam ya da balkon bölümünden aşağı indiriyor ve nakliyat için dizayn edilmiş olan aracımıza yükleyerek yeni adresinize doğru yola çıkartıyoruz. 

Eğer ki, eşyalarınızı kendiniz toparlayarak paketlemesini yapacaksanız, paketleme ekipmanlarından koli bandı, battaniye, streç, koli ve benzer ihtiyaçlarınızı bizlerden talep ederek temin edebilir, eşyalarınızı en iyi şekilde muhafazaya alabilirsiniz. Bununla birlikte dilerseniz Suna Evden Eve Nakliyat firmamızla iletişim kurabilir, hiçbir eşyanıza el değmeden tüm işlemleri bizlerin yapmasını talep edebilirsiniz.

Bu noktada sizlere vereceğimiz hizmetin sözleşme eşliğinde garantili ve güvenli bir taşımacılık olacağını belirtebiliriz. Şöyle ki, Evden Eve Nakliyat firmamızı aradığınızda bulunduğunuz adrese ekspertiz gönderiyor ve kat yüksekliği, oda sayısı, eşya yoğunluğu, daire cephesi gibi tüm ayrıntıların rapor edilmesini istiyoruz. 

Ekspertiz raporu sonucunda hizmet bedeli hakkında bilgi veriyor ve onay vermeniz durumunda karşılıklı nakliye gününe karar vererek, belirtilen gün ve saatte ekip ile ekipmanlarımızla konumuzda hazır vaziyette yer alıyoruz. 

Eşyalarınız taşınmadan önce sigortalanır, sözleşme imzalanır ve akabinde uzman personeller ile taşınma işlemleriniz başlatılarak, sonuca ulaştırılır. İyi bir hizmet için tercihinizi her zaman profesyonel kuruluşlardan yana yapmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar (0)
Yenile