Sivas Asansörlü Nakliyat

Sivas Asansörlü Nakliyat

Hakkında

Nakliyat işlemini basite alan bireyler uygun fiyat kapsamında eşyalarını taşıtmak amaçlı karşısına çıkan ilk amatör şahıs firmasına eşyalarını emanet eder ve eşyalarının hasara uğraması sonucunda alında çok basite alınacak bir iş olmadığını fark eder. 

Bugün nakliyat hizmetinden ağzı yanan her kişi bu şekilde nakliyat firma tercihiniz yapmış ve hüsranla sonuçlanan bir hizmeti alarak taşınmaktan gözü korkar hale gelmiştir. 

Bizler Sivas Evden Eve Nakliyat firması olarak sizlere sunmakta olduğumuz taşımacılık hizmetinde titiz bir çalışmayla sorunsuzca işlemlerimizi yürütmekteyiz. 

Önceliğimiz sizlerin memnuniyeti olduğundan ötürü eşyalarınızı sigorta yaparak taşımakta ve bunu sözleşme ile kanıtlamaktayız. Hizmet detaylarımızdan biraz bahsetmek gerekirse, firmamıza ulaştığınızda öncelik olarak tespit personelimiz dairenizde sizleri ziyaret eder ve eşya yoğunluğu, daire cephesi, kat yüksekliği, bina asansörünün olup olmadığı, yeni ile eski adres arası mesafe gibi hususlar rapor edilir.

Böylece vereceğimiz hizmete karşı talep edilecek olan bedel belirlenir ve sonradan artış göstermeyecek şekilde onay görmesi durumunda sözleşmede belirtilir. Bu husus pek çok Evden Eve Nakliyat firmasının sonradan fiyat artışı göstermesi ile müşterisini zor durumda bırakma ve bunu bilen insanlarında taşınma işlemi bitene kadar endişe duyması gibi bir olumsuzluğu önceden engellemektedir. 

Bizler müşterimizin güveni ile birlikte memnuniyetini de kazanmayı hedefleyerek, titiz bir çalışma sergilemekte ve hedefimizi gerçekleştirmeden hizmet noktasına veda etmemekteyiz.

Dolayısıyla uzman bir kadro, geniş araç filosu, son sistem teknik donanıma sahip Sivas Nakliyat firmamızın üstün kalitedeki hizmetinden faydalanmak isterseniz, web sitemizde yer alan müşteri yorumlarımızı da inceleyerek hizmet kalitemizden emin şekilde iletişime geçebilirsiniz. İrtibat kurduğunuzda sizleri günlerce bekletmemeden olabilen en kısa sürede hatta aynı gün bile dönüş yapabilmekte, karşılıklı nakliye tarihini belirleyerek taşınma işleminizi çözmekteyiz. 

Bünyemizde asansör sisteminin bulması, takdir edersiniz ki yüksek katlardan oldukça kolay şekilde eşyalarınızı indirme avantajını sunmaktadır. Bu nedenle yüksek kattan taşınmak çok zor olur derdine düşmeden tek yapmanız gerekenin uzman kadromuza güvenmek olduğunu belirtmek isteriz. Dilediğinizde paketlediğiniz eşyaları adresinize teslim edebilir veya paketleme kurulum ile montaj işlemlerini de üstlenebiliriz. Ne şekilde taşınmak isterseniz, bizler o doğrultuda sizleri desteklemekteyiz. 

Yorumlar (0)
Yenile