Özdeniz Nakliyat

Özdeniz Nakliyat

Hakkında

Özdeniz Nakliyat

Özdeniz Nakliyat firması olarak bugüne kadar müşterilerimizi memnun etmek adına sunduğumuz hizmetler hız kesmeden devam etmektedir. Özellikle son yıllarda gelişen firmamızın bünyesine kattığı yeni araçları ile artan müşteri potansiyeli ile beraber sizlerde bizlerde hizmet almak için iletişim numaralarımızı kullanarak randevu almanız gerekmektedir.

Randevu işleminden sonra kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş sağlayacak olan firmamız ilk olarak ücretsiz olarak sunduğumuz ekspertiz hizmetimizden faydalanacaktır. 


Gelen ekspertiz arkadaşımızın çalışmalarını yaptıktan sonra firmamıza bilgileri bildirilmesinden sonra en hızlı şekilde eşyalarınızın taşınma işlemine geçilecektir. 


Taşınma işlemine geçen firmamız burada son derece önemli olan paketleme işlemi sırasında gösterdiği özen ile eşyalarınızın zarar görmemesine özen göstererek paketleme işlemine başlayacaktır. 


Son derece dayanıklı olan kolileri ve paketleme işleminde modern baloncuklu paketlemeleri ile eşyalarınızı sarma işlemini yapacak olan arkadaşlarımız kısa süre içerisinde bu işlemleri sona erdirecektir. 


Bu paketleme işlemlerinin bitmesinden sonra taşıma işlemine geçecek olan arkadaşlarımızın önceliği kırılması muhtemel olan eşyalarına vereceğini ve araçlarımıza son derece düzgün bir şekilde yerleştireceğini belirtmek istiyoruz. 


Araçlarımız içerisinde bulunan uygun bölmelere son derece düzenli bir şekilde yerleştirilen bu eşyalardan sonra kaba eşyalarınızın taşımasına geçecek olan çalışanlarımız bu işlemi son derece kısa bir süre içerisinde bitirerek taşınması gereken yeni yerinize taşımak için harekete geçecektir. 

 

Bu işlemden sonra yeni taşınacağınız yere eşyalarınız götürecek firmamız burada sizlerin isteklerine göre eşyalarınızı taşıyacaktır ve istediğiniz eşyayı istediğiniz yere teslim edecektir. 


Bu işlem sırasında meydana gelen aksaklıkları ise sigorta sistemi ile müşterilerine bildiren firmamız bu konuda müşterilerimizin başına gelmesi muhtemel olan zararları karşılamak adına nakliye işinde sigorta sistemi ile çalışmaktadır. İşte merak edilen Özdeniz Nakliyat firmasının iletişim bilgileri ve telefon numaraları.

Yorumlar (0)
Yenile