Ozan Nakliyat

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
11-12-2015 Ozan Nakliyat MALATYA / BATTALGAZİ (2)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(315) görüntülenme

Ozan , Malatya ve çevresinde evden eve nakliyat hizmeti sunan öncü bir firmadır. Evden eve taşımacılık sektörü, gün geçtikçe önem kazanan ve toplumların ihtiyaçlarına cevap veren bir çözüm haline gelmiştir. Bu sektörde çalışmak ise özen gerektiren, zahmetli ve zor bir iştir. Bu bilinçle hareket eden Ozan Nakliyat, ileri teknolojiyi takip ederek gerekli alt yapıyı oluşturmuştur.


Evinizi değiştirmek zorunda kaldığınız durumlarda, işinizi, özel seçimlerinizi veya diğer nedenleri göz önünde bulundurarak, deneyimli bir ekiple eşyalarınızın ambalajlanması, taşınması ve yerleştirilmesi gibi tüm işlemleri gerçekleştirir. Amacımız, müşterilerimizin beklentilerini zamanında ve eksiksiz karşılamaktır.


Ozan Nakliyat, Malatya'da önde gelen bir firmadır ve yıllardır nakliyat sektöründe faaliyet gösteren bir firmasıdır. 5 kişilik bir ekip ve çelik kapalı kasa araçlarla hizmet vermektedir. Eşyalarınız, 50.000 TL değerinde sigorta kapsamında taşınmaktadır. Ayrıca asansörlü nakliyat hizmeti de sunmaktadır.


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ozan Nakliyat, hem şehir içi hem de şehirler arası nakliye hizmeti sunmaktadır. Makul fiyatlarla hizmet veren firma, bedava keşif hizmeti sunmaktadır. Eşya paketleme, montaj, marangoz ve tesisatçı işlemleri de itina ile yapılmaktadır.


Personel, yükleme ve boşaltma işlemlerini titizlikle gerçekleştirmektedir. Firma sahibi her adımda eşyaların başında bulunur ve eşyaların sorunsuz bir şekilde sahiplerine teslim edilmesini sağlar. Nakliyat sırasında yaşanabilecek olumsuz durumlarda, eşyalarınıza zarar gelmesi durumunda sigorta tarafından eşyaların bedeli ödenmektedir. Araçlar ise yeni model kapalı kasa araçlardır.


Ozan Nakliyat ayrıca resmi ve özel işyerlerinin eşyalarını da hassas bir şekilde taşımaktadır. Müşterilerine sunduğu değerlerle başarılı bir firma olan Ozan Nakliyat, tercih eden müşterilerine teşekkürlerini sunmaktadır.


Profesyonel ekibi ile hizmet veren Ozan Nakliyat, evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat, sigortalı nakliyat gibi hizmetleri sunmanın yanı sıra, eşya paketleme, nakliyat sözleşmesi, nakliye fiyatları, nakliyat firmaları, mobilya söküm ve kurulum gibi konularda da hizmet sunmaktadır.

Son Güncellenme Tarihi: 15-05-2024

(2) Yorum adet yazılmıştır
  • Murat /  01-06-2024

    Ozan Nakliyat'a son taşınmamızda hizmet aldık ve çok memnun kaldık. Eşyalarımızı özenle paketlediler ve güvenli bir şekilde yeni evimize taşıdılar. Ekip, işlerini profesyonelce yaparken çok hızlı ve düzenli çalışıyordu. Personeller güler yüzlü ve yardımseverdi. Firmayla iletişim kurmak da çok kolaydı, her konuda bize yardımcı oldular. Taşınma süreci başından sonuna kadar sorunsuz ve stressiz geçti. Ozan Nakliyat'a herkese güvenle tavsiye ederim.

  • Zehra /  01-06-2024

    Ozan Nakliyat, evden eve nakliyat alanında gerçekten başarılı bir şirket. Kesinlikle herkese tavsiye ederim!

Yenile