Öz Günay Evden Eve Nakliyat

Öz Günay Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Edindiğimiz profesyonellik sayesinde yaz-kış fark etmemeksin tarafınıza üstün kalitede nakliyat hizmeti sağlıyor ve bunun sonucunda memnuniyetinizi kazanmayı hedefliyoruz. Bizler Öz Günay Evden Eve Nakliyat firması olarak bünyemizde çalışan bütün personellerin tecrübe sahibi olması gereken insanlardan oluşmasına özen göstererek uzun yıllar aynı kişilerle çalışmamızdan ötürü de çok daha fazla verimli işler çıkartabiliyoruz.

Biliyoruz ki bugün hemen herkesin taşınma işleminden gözü oldukça fazla korkmaktadır. Eşyaların paketlenmesi, mutfak eşyalarının ayrılarak muhafaza edilmesi, kaba mobilyaların sökülerek korunmaya alınması gibi birçok yapılması gerekenin yanında birde eşyaların zarar görecek kaygısı kişileri bir hayli strese sokmaktadır. 

Ancak tüm bunları bugünün Nakliyat koşullarında dert etmenize inanın hiç gerek yok. Çünkü uzman bir kuruluşla çalışır ve tüm hizmetlerinden yararlanırsanız, normal olarak sizlere yapılacak hiç bir şey kalmayacağı için siz bir kenarda keyfinize bakarken sizin yerinize tüm işlemler deneyimli personeller tarafından yapılarak eşyalarınızın transferi gerçekleşir. Mesela bizlere taşınmak için başvuru yaptığınızda oda sayısı, kay yüksekliği, eşya yoğunluğu, iki adres arasındaki mesafe gibi tüm ayrıntıların tespiti için tarafınıza ekspertiz yönlendirilir. 

Detaylar üzerinde durulup gerekli analiz yapıldığında Nakliye Fiyatı sizlere sunulur ve onay verme durumunuzda nakliye tarihi karşılıklı belirlenerek, belirtilen günde tam donanımlı şekilde ekibimiz adresinizde hazır vaziyette bulunur. Paketleme hizmeti talep ettiyseniz normale oranla adresinize daha fazla personel ulaşır ve hızlı sistemli şekilde işlemleriniz yapılarak eşyalarınız nakliyeye hazır hale getirilir. 

Sizler eşyalarınızı yeterli ölçüde korumaya alamayabilirsiniz ama bünyemizdeki personeller titizlikle eşyanın yapısına uygun paketleme ekipmanları kullanarak yüksek koruma oluşturup, en ufak şekilde hasar görmemesi için yeterli güvenliği sağlamaktadırlar. Koltuk takımı, beyaz eşya gibi ağır parçalar ise yüksek katlardan asansör sistemiyle indirilerek, olası zararlar ortadan kaldırılır. 

Şehir iç ve şehir dışı olmak Evden Eve Nakliyat hizmeti veren firmamız Kayseri merkez olmak üzere Türkiye geneline hizmet ağını genişletebilmektedir. Bizleri aramanız ve sizler için çalışmaları başlatmamız güvenli bir hizmet için yeterli olacaktır. Eşyalarınız sigorta kapsamında taşınacağı için her türlü maddi ve manevi zarar karşı sizleri korumaya aldığımızı bilmelisiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile