Nazar Nakliyat

Nazar Nakliyat

Hakkında

Çoğu kişi tarafından içinden çıkılmaz bir iş gibi görülen ev taşıma işlemi aslında uzman bir kuruluşla anlaşıldığında oldukça basit şekilde halledilebilmektedir. İnsanlar kurumsal firmalardan yüksel meblağa hizmet veriyor diye genellikle uzak durmakta ve gerektiğinde tercihini amatör firmalardan yana kullanmaktadırlar. Bu tercih son derece yanlış olmakla birlikte aslında kişilere çok daha pahalıya patlayan bir seçim olduğunu da söylemek mümkündür. 

Bunun nedeni ise Evden Eve Nakliyat işleminde hepimizin bildiği gibi eşyalar nakliye aracına yüklenir ve gideceği adrese doğru yola çıkartılarak yeni adrese eşyalar teslim edilir. Ancak bu tablo, işin sadece dıştan görünen kısmıdır. İşin iç yüzünde eşyalar öyle basit şekilde araca yüklenmez. İşte amatör ve profesyonel firmaları birbirinden ayıran noktada burada kendini belli eder.

Şöyle ki, biz Malatya Nazar Nakliyat firması olarak çalışmalarımızı disiplinden ödün vermeden sistemli şekilde işleyişimizi sürdürmekteyiz. Eşyalarınızın taşınması için bizlere ulaştıktan sonra tarafımızdan ücretsiz şekilde gerçekleşecek olan tespit sürecini aşıp her detayda anlaştığımız vakit, eşyalarınız taşınma tarihi sabahında ekibimiz tarafından titizlikle dairenizden çıkarılacaktır. 

Eşyalarınızın söküm ve paketleme işlemini kendiniz halledecekseniz belirlenen saatte eşyaların hazır olması gereklidir. Ancak bu işlemlerle biz ilgilenmek istemiyoruz derseniz, uzman personellerimiz eşyalarınızı cinsine göre önce ayıracak sonrada paketlemesini yaparak nakliye aracına inişini sağlayacaktır. Aynı zamanda sökülmesi gereken eşyalarınızı sökecek ve demonte şekilde paketleyerek, yine nakliyata uygun dizayn edilmiş aracımıza yüklenmesini sağlayacaktır.
 

Sonuç olarak personel gücüne dayalı değil gerektiğinde asansör sistemi ile eşyalarınız özenle yüksek katlardan indirilecek ve herhangi deformeye maruz kalmadan yeni adresinize götürülecektir. Yeni adresinizde ise yine sizler paketleri açmak ve kurup, yerleştirmek zorunda kalmadan personellerimiz tüm bu işlemlerle ilgilenerek eşyalarınızı yerleştirip, sizlerin yanınızdan ayrılacaklardır. Bu sayede günlerce taşınma telaşı yaşamamadan, günlük işlerinizi aksatmadan hızlı ve güvenli şekilde taşınabileceksiniz. 

Amatör firmaların sürekli masraf çıkartarak fiyat yükseltmesi, eşyalarınıza zarar vermesi gibi sorunlarla uğraşmak yerine Malatya Nazar Evden Eve Nakliyat firmamızla tanışarak, eşyalarınızın sigortalı ve sözleşmeli şekilde transfer edilmesini sağlayabilirsiniz. 7/24 sizlere hizmet veren firmamız, ihtiyacınız olduğu her an şehir iç ve şehirlerarası olmak üzere hazır vaziyette yanınızda yer alacaktır. 

Yorumlar (0)
Yenile