Murat Asansörlü Nakliyat

Murat Asansörlü Nakliyat

(22) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
08-06-2024 Murat Asansörlü Nakliyat BURSA / ORHANGAZİ (1)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(22) görüntülenme

İşimizde kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir ekip olarak, her türlü evden eve nakliyat hizmetini profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin eşyalarını itinalı bir şekilde paketleyip taşımak, titiz bir şekilde monte edip yerleştirmek bizim önceliğimizdir.

Orhangazi şehir içi ve şehirlerarası nakliyat hizmetinde kullandığımız son model araçlarımız ve eğitimli personellerimizle hızlı ve güvenli bir taşımacılık sağlıyoruz. Ayrıca asansörlü nakliyat hizmetimiz ile de eşyalarınızın taşıma esnasında zarar görme riskini en aza indirerek sizlere güvenilir bir taşımacılık sunuyoruz.

Nakliyat fiyatlandırması konusunda ise, müşterilerimize en uygun fiyatları sunmak için titiz bir çalışma yapıyoruz. Eşyalarınızın miktarı, taşınacak mesafe, kullanılacak araç ve ekipman gibi faktörleri göz önünde bulundurarak size özel bir fiyatlandırma yapmaktayız.

Bizimle çalışmanın avantajları arasında zamanında teslimat, kaliteli hizmet, güvenilirlik, uygun fiyatlar ve müşteri memnuniyeti bulunmaktadır. Siz de Orhangazi'de evden eve nakliyat ihtiyacınız olduğunda bize ulaşarak profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 08-06-2024

(1) Yorum adet yazılmıştır
  • Ahmet /  14-06-2024

    Murat Asansörlü Nakliyat ile gerçekleştirdiğimiz evden eve nakliyat hizmetinden son derece memnun kaldık. Ekip, taşıma gününe tam zamanında gelerek özenli bir şekilde eşyalarımızı paketledi ve asansörlü araçları sayesinde pratik bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirdi. Eşyalarımız hiçbir zarar görmeden yeni evimize taşındı. Ayrıca firma yetkilileri son derece iletişim odaklı ve güler yüzlüydü. Kendilerine teşekkür ederiz. Murat Asansörlü Nakliyat, evden eve taşınma sürecini sorunsuz ve kolay hale getirdi. Eşyalarımızı güvenli bir şekilde taşıdılar ve bizi memnun ettiler.

Yenile