Mersin Erkin Evden Eve Nakliyat

Mersin Erkin Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Mersin evden eve nakliyat firmalarında kısa zamanda yerini alan şirketimiz Erkin nakliyat Mersin de şehir içinde ve ilçelerinde nakliyat hizmeti vermektedir.

Eşya taşıma hizmetlerimizi kapalı kasa araçlarımızla yapmaktayız evinize gelen tecrübeli elemanlarımız ayakkabılarına galoş giyerek eşyalarınızın tamamının toplanması yapılır ufak tefekler baskılı kolilerimize koyulduktan sonra mobilyacılarımız tarafından mobilyalarınız güzelce sökülüp paketlenir diğer ev eşyalarınız da paketlendikten sonra evden eve nakliyat aracımıza eşyanız taşınır, yüksek katlarda oturuyorsanız ve dış cephe asansörü kurmamıza mani birşey yok ise eşyalarınızı nakliyat asansörlerimizle indiririz.

Şehirlerarasında hizmet veren firmamız Mersin den tüm illerimize şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti vermektedir 4 kişilik elemanlarımızla yola çıkan araçlarımızın tamamında kurmalı asansörlerimiz bulunmaktadır bu tür asansörleri özellikle ilçelerde asansör bulmakta sıkıntı çektiğimiz için araçlarımızda götürmekteyiz bu sayede hiç bir sıkıntı yaşamamaktayız.

Mersin`de ister şehir içi ister şehirlerarası nakliyat hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişim kurun uygun fiyat tekliflerimizi sunalım.

Hizmetlerimiz arasında Mersin ofis taşıma ve kurum taşımacılığı da yapmaktayız bu tür hizmetlerimiz için önceden taşınacak kurum yada ofise eksper göndeririz taşıma yapacak araç sayısı ve eleman sayısını eksperlerimiz belirledikten sonra müşterilerimize fiyatlarımızı sunarız bu tür tüm hizmetlerimizden faydalanmak için bizimle iletişim kurun.

Hizmetler:
Evden eve nakliyat
Ofis taşıma
Şehir içi nakliyat
Şehirler arası nakliyat
Asansörlü nakliyat bu hizmetleri Mersin de tüm müşterilerimize vermekteyiz

Yorumlar (0)
Yenile