Manisa Burak Evden Eve Nakliyat

Manisa Burak Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Evden eve nakliyat sektöründe uzun yıllardır sizlere hizmet veren BURAK Evden Eve Nakliyat firmamız dolu dolu geçen 18 yıldır sizlere hiç bir hız kesmeden hizmet vermeye devam etmektedir.

Devamlılık ve süreklilik taşımacılığın en önde gelen hususu olmakla beraber Burak nakliyat bunu fazlasıyla yerine getirmektedir.

İstanbul Ankara İzmir Bursa gibi büyük kentlerimizin ve Türkiye\'nin her ilindeki her semte ve mahalleye hizmet vermekle beraber bir telefonunuzla sizlere
ücretsiz ekspertiz hizmet vererek hem fiyat hem de taşıma değerlendirmesi yapılarak olası kararınız öncesi sizlere her türlü desteği  vermekteyiz.

Özellikle evden eve nakliyat sektöründe günümüzde bir çok taklitçi firma bulunmaktadır. Bunlara kanmamanızı önerir çalıştığınız firmanın yetki belgelerini ve faaliyet belgelerini göstermesini isteyiniz. Burak Nakliyat\'ın kalitesi tüm gerçekliğiyle gözlerinizin önünde.

Manisa bölgesinde başlıca hizmetlerimiz:
Manisa evden eve nakliyat
Şehir içi taşımacılık
Şehirler arası eşya taşımacılığı
Ofis taşıma
Banka kurum taşımacılığı (Şirketimiz Manisa ve diğer şehirlerde büyük kurum taşımacılığını profesyonelce yapmaktadır elemanlarımızın kontrolü sonrasında fiyat teklifleri kurumlara sunarız.)
Banka taşıma
Sigortalı taşımacılık
Eşya paketleme (Paketleme malzemelerimiz Avrupa kalitesinde malzemelerdir bu tür malzemelerle eşyalarınız kesinlikle zarar görmez)
Sigortalı eşya  nakliyesi (Şehirler arası tüm evden eve nakliyat işlerimizde eşya sigortası yapmaktayız istenmeyen durumlarda eşyanız güvence altında)

Yorumlar (0)
Yenile