Maltepe Ersin Nakliyat

Maltepe Ersin Nakliyat

Hakkında

Maltepe Ersin Nakliyat

Evden eve ev eşyası taşıma işlemlerinizde sağlıklı ve güvenli hizmet alabilmek için bizlerle irtibata geçebilirsiniz. İstanbul un tamamında şubelerimizin olmasından dolayı hemen hemen her kesimden insana rahatlıkla cevap verebilmekteyiz. 

Sizler için özel olarak hazırlanmış ve tasarlanmış olan resmi internet sayfamızı ziyaret ederek Maltepe Ersin Nakliyat telefonlarımıza ulaşabilir ve bizlerden nakliye talebinde bulunabilirsiniz. 

Ev taşıma işlemi görüldüğü kadar kolay olmadığı için daha göremediğimiz birçok zorluğu bulunmaktadır. Bundan dolayı bir kişinin veya iki kişinin yapabileceği değil tamamen ekip işinin üstesinden geleceği bir işlem olduğu için profesyonel kişiler tarafından taşınması yapılmalıdır. Eşyaların güzelce sökülmesi, paketlenmesi ve ambalajlanması bile bir hayli zaman alacağı için pratik çözümler üretmekte fayda vardır.

Her ne kadar yaz aylarında daha çok yoğunluk yaşanmış olsa bile aslında yılın herhangi bir gününde de taşınma işlemi yapılabilir. Gün veya zaman ayrımı yapmadan sizlerin belirlemiş olduğu tarih ve saatlerde kapınızda hazır olarak bulunarak sizlerin talimatları üzerine ev eşyalarınızı taşımaya hazırlamaktayız. 

İlk yapmış olduğumuz işlem Maltepe Nakliyat prensipleri gereği eşyaları özelliklerine göre ayırmak ve kırılacak olanlarla kırılmayacak olanları birbirinden ayırt etmek olmaktadır. 

Bu kriterleri gözden geçirdikten sonra ise sökülecek olan mobilya gruplarını parçalara ayırarak beyaz eşyaların ise çizilmesini önlemek için sarma işlemi uygulamaktayız. Özel ambalajlarımızı kullandıktan sonrada araca güzelce istif yapmaktayız.

Böylesine güvenli ve çalışkan ekiplerimiz ile kısa bir süre içerisinde ev eşyalarınızı toplayarak araçlarımıza yükledikten sonra güzel bir şekilde yeni adresinize teslim etmekteyiz. Kısa mesafe veya uzun mesafeli olan her taşımanıza karşılık verdiğimiz için bizler için gidilecek yerin mesafesi çok da önemli değildir. 

Diğer bir ayrıntıya değinecek olursak en önemli kuralımız ise taşınan eşyaların garanti kapsamı içerisinde olmasıdır. Bu duruma göre eşyalarınızın başına bir iş gelmesi durumunda tüm sorumluluk Ersin Nakliyat Maltepe bünyesinde olmakta ve tüm mağduriyetiniz karşılanmaktadır. 

Bu olasılıklarla karşılaşılmadığı için kaliteli hizmet vereceğimizin altını çizerek eşyalarınıza da gerekli önemi vereceğimizi belirtmek isteriz. Bizleri tercih ederek hem zamandan, hem de paranızdan tasarruf edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yenile