Konya Köse Evden Eve Nakliyat

Konya Köse Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Konya Köse nakliyat taşımacılık ve nakliyat sektörüne Konya Selçuklu da başlamıştır kalite ve güveni bir arada müşterilerimize sunan firmamız evden eve nakliyat konusunda da deneyimleri ile tecrübe kazanmıştır. Konya evden eve nakliyat ve şehir içi evden eve nakliyat taleplerini itina ile yapmaktayız.

Paketleme seçeneklerimizde toplu yada toplamalı çalışmaktayız toplu hizmetlerimizde yüksek olan evden eve nakliyat hizmetinde müşterilerimize sunduğumuz uygun rakamlı seçeneklerdendir bu hizmette müşterilerimiz taşınma günü gelmeden kendi ufak tefeklerini hazırlar ve kolilemesini yaparlar yani ev genelinde kolileme işlemini müşteri kendisi yapar firma müşteriye koli vermez.

Toplamalı hizmetlerimiz daha çok eşi rahatsız olan yada bu tür işlere ayıracak vakitleri olmayan müşterilerimizin tercihlerindendir bu hizmette firma elemanlarımız araç gelmeden önce 2 adet bayan elemanla evin genelinde kolileme ve toplama işlemi yapar takım elbiseleriniz askılı dolaplarımıza kırılacaklarınız baskılı kolilerimize özenle yerleştirilir mobilyalarınızın sökümü ve paketlemesi özel paketleme malzemelerimizle yapılır.

Konya`da başlıca hizmetlerimiz Konya evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve nakliyat, eşya paketleme, asansörlü taşımacılık, eşya depolama hizmetlerini profesyonelce ve sigorta kapsamında yapmaktadır.

Yorumlar (0)
Yenile