Keşan nakliyat

Keşan nakliyat

(1169) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
21-11-2016 Keşan nakliyat EDİRNE / KEŞAN (1)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(1169) görüntülenme

Edirne Keşan bölgesinde faaliyet gösteren Keşan Nakliyat, güvenilir ve kaliteli evden eve nakliyat hizmeti sunmaktadır. Uzman Nakliyat olarak bilinen firma, asansörlü şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmeti konusunda uzmanlaşmıştır.


Uzman Nakliyat, eşyalarınızın güvenliği ve taşınma sürecinin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hizmetlerini sigortalı olarak gerçekleştirmektedir. Böylelikle, taşınma sırasında oluşabilecek herhangi bir hasara karşı eşyalarınız güvence altına alınmaktadır.


Deneyimli ve profesyonel ekibi ile Uzman Nakliyat, eşyalarınızı özenle paketlemekte ve taşımaktadır. Aynı zamanda, firmamız eşyalarınızın montajını ve demontajını da yapabilmektedir. Bu sayede, taşınma sürecinizde herhangi bir zaman kaybı yaşamadan eşyalarınızın yerleştirilmesi sağlanmaktadır.


Uzman Nakliyat, uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Nakliyat maliyeti hakkında bilgi alabilmek için firmamızla iletişime geçerek ücretsiz ekspertiz hizmetinden yararlanabilirsiniz.


Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Uzman Nakliyat, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve beklentilerini eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmek için sürekli olarak kendini geliştirmektedir. Taşınma sürecinin karmaşıklığını ve zorluğunu minimuma indirmek için işinin uzmanı olan Uzman Nakliyat ile taşınmak artık daha kolay ve konforlu hale gelmektedir.


Uzman Nakliyat'ın sunduğu hizmetlerden bazıları şunlardır:

Şehir içi ve şehirler arası nakliyat

Asansörlü nakliyat

Sigortalı nakliyat

Eşya paketleme

Eşya montaj ve demontaj

Depolama hizmeti


Uzman Nakliyat ile iletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:

Telefon: 0532 678 6716

Adres: Adalı Cd No:20, Keşan, Edirne


Güvenilir ve profesyonel nakliyat hizmeti için Keşan Nakliyat'ı tercih edebilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 16-05-2024

(1) Yorum adet yazılmıştır
  • Mehmet /  27-11-2023

    Uzman Nakliyat firmasından Edirne Keşan\'dan İstanbul\'a taşınma hizmeti aldım. Firma ile iletişime geçtikten sonra aynı gün ücretsiz ekspertiz hizmeti için eve geldiler. Eşyalarımın durumunu inceledikten sonra nakliyat maliyeti hakkında bilgi verdiler. Fiyatta anlaştıktan sonra taşınma günü geldi. Taşınma günü ekibi çok profesyonel ve saygılıydı. Eşyalarımı özenle paketlediler ve taşıdılar. Taşınma sırasında herhangi bir hasar olmadı. Eşyalarımı yeni evime sorunsuz bir şekilde teslim ettiler. Uzman Nakliyat firmasına hizmetinden dolayı teşekkür ederim. Taşınma sürecindeki tüm ihtiyaçlarınızda güvenle tercih edebileceğiniz bir firma olduğunu düşünüyorum.

Yenile