Kayıbey Nakliyat

Kayıbey Nakliyat

Hakkında

1998 senesinde Erdal Kayıbey tarafından İstanbul\'da kurulan Kayıbey Nakliyat sektöre öncelikle Isuzu ile aşamasını başlamıştır. Daha sonra Cargo modelleri gibi yeni vasıtalarla sizlere daha iyi hizmet vermek için çalışmalarını geliştirmiştir. İstanbul Kayıbey Nakliyat; Kayıbey Nakliyat karayolu nakliyeciliği bölümünde; vatan içi, kentler arası ve kent içi kamyon ve kamyonet nakliyesi sektörlerinde etkinlik göstermiştir. 

Hem de; Nakliyatçılar, Nakliyeciler, Nakliye Şirketleri, Nakliyat Firmaları, Nakliye Firmaları, Fabrika ve İthalat-İhracat Şirketlerine Tır, Kamyon, Kamyonet, Vinç, Forklift Temin Etmektedir. Kayıbey Nakliyat, Yurtiçi Nakliyecilik, Proje Taşımacılığı, Lojistik ve Kombine servisler gibi Nakliye hizmetleri yayınlayan, müşteri memnuniyeti merkezli bir firmadır. 

Şehirler arası evden eve taşımacılık emniyet ve tecrübe işidir. İstanbul Kayıbey Nakliyat bu hal için müşterilerini düşünerek Axa Oyak emniyeti altında ev ve büro eşyalarınızı sigortalar. 

Ülkemizin aşağı yukarı her kentine kadar evden eve taşımacılık gerçekleştirdik Şehirler arası nakliyat konusu ile ilgili hassas çalıştığımız için sizin hiç bir kaygı duymanıza gerek kalmaz Şehirler arası evden eve taşımacılık için uzaklık uzunluğu sebebiyle eşyalar doğru paketlenmelidir. İstanbul Kayıbey taşımacılık bu hal için müşteri memnuniyetini göz önüne alarak mobilya ve başka eşyaları özenle paketleyip yerleştirmektedir. Mobilyalar özel olarak henüz ki oturduğunuz evinizden demonte edilir Taşınacağınız evin odasında ise yine montajı yapılır Türkiye`de aşağı yukarı her kente taşımacılık hizmetimiz vardır Detaylı mevzu sonucunda belirteceğim. 

Ülkemizdeki aşağı yukarı her kente sevkiyatlar yapmaktayız Eşyalarınızın bütünü Kayıbey taşımacılık ve sigorta şirketi Axa Oyak emniyeti altındadır.


Misyonumuz
Tecrübeli kadromuz, kolay ve yaratıcı çözümlerimizle sizlere isteklerinize müsait, vaktinde, itimat edilir ve nitelikli hizmet sunmak.

Vizyonumuz

Siz kıymetli müşterilerimizin gereksinim duyduğu birçok kamyon, kamyonet, tır, vinç, forklift, lowbet, depolama, parsiyel, evden eve, ambar, lojistik, nakliye taşımacılık nakliyat hizmet isteğini tek elden İdeal şart ve maliyetle yapmak. 

Kalite Politikamız

Bütün etkinliklerimizi, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş personelimizle ortak kurum kültürü bilinci altında, ileri teknolojiyi kullanarak, kuvvetli partner ağı ve topluma, yasalara faydalı olmak için özen gösteren bir şuurla vaktinde ve daimi gelişmeyi sahibi olan nitelik bilinci içinde yapmaktır.

Yorumlar (0)
Yenile