İstanbul Yazıcıoğlu Nakliyat

İstanbul Yazıcıoğlu Nakliyat

Hakkında

Nakliyat konusunda uzun yıllara dayanan tecrübemiz sayesinde sizler için nakliye hizmeti veriyoruz. İstanbul\'da nakliye alanında oldukça saygın bir konuma sahip olan firmamız uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Üstelik nakliyelerinizi gerçekleştirirken sigortalı taşıma seçmeniz mümkün. Peki nedir bu sigortalı nakliyat?

Evden eve diğer alanlarda nakliyat işlemlerini yapan firmalar eşyalarınızı tamamen sigortalayabilir. Ürünler paketlenirken ve sonrasında paket açılımı yapılırken sizinle beraber getirilen ürünleri sayar. Böylece herhangi bir kaybolan veya taşıma sırasında eşya eksilmesi yaşanmaz. Özellikle maddi ve manevi değeri yüksek eşyalarınız varsa nakliyat sigortası yapmanız oldukça faydalı olacaktır. 

Yazıcıoğlu Nakliyat sayesinde sigortalı nakliyat yapabiliriz. Eşyalarınızı tamamen bize emanet edersiniz ve bizler de eşyalara zarar gelmemesi için elimizden geleni yaparız. Herhangi bir hasarda veya kaybolmada ise firmamız tarafından eşyanın maddi değeri ödenir. 

Böylece istenmeyen bir durum bile olsa yine de eşyanızı geri alabilirsiniz. Tüm bu güvenceleri başka firmalar vermez. Fakat biz bu garantiyi sizlere veriyoruz. Çünkü nakliyat konusunda kendimize güveniyoruz. Profesyonel kadrolar ile çalışıyoruz ve işinde yıllardır çalışan deneyimli çalışanlarımız ile size hizmet sunuyoruz. Öncelikli hedefimiz ise güven ve müşteri memnuniyetidir. Şimdiye kadar nakliyat sektöründe firmamızı kullanan tüm müşterilerimiz yüzde yüz memnun olarak ayrıldılar.

Yazıcıoğlu Nakliyat sadece evden eve nakliyat yapmakla da kalmıyor. Ofisinizi taşımanız gerekiyorsa da ofis veya iş yerindeki tüm eşyaları sizin için paketliyor ve taşıma işlemine başlıyoruz. Ürün hedefe ulaştığında ise paketler açılıyor ve eksik bir eşya olmadığı onaylandığı zaman iş bitmiş oluyor. Bize güvenebilirsiniz. İstanbul çevresindeki tüm müşterilerimiz ile iletişime geçerek hakkımızdaki olumlu yorumları siz de duyabilirsiniz. Size sadece bir telefon kadar yakınız. Hemen bizi arayarak nakliyat işlemini başlatın.

Yorumlar (0)
Yenile