İçel Taşımacılık

İçel Taşımacılık

Hakkında

Mersin İçel Evden Eve Nakliyat
Bundan uzun yıllar önce, 1922\'li yıllarda nakliyat sektörünün içine girdik ve çalışmaya başladık. 1998 yılına kadar amatör bir şekilde hizmet vermeye devam ettik. 1998 yılından sonra ise prensiplerimizi yenileyerek daha profesyonel hizmetler vermeyi amaçladık.

Yıllar içinde hedefimize ulaşmış olacağız ki müşterilerimizden her zaman olumlu yorum alıyoruz. Firma olarak birincisi hedefimiz, yaptığımız işler karşısında müşterilerimizi memnun etmek. Mutlu müşteriler demek, mutlu alışverişler demektir. Peki bu kadar profesyonel bir şekilde çalışan firmamızın size sunduğu hizmetler nelerdir ve bu hizmetlerin fiyatları ne kadardır?

Firmamızda satın almanız için size sunulan hizmetler, farklı paketler halinde gruplandırılmıştır. Kendinize uygun olan paketi seçerek istediğiniz hizmetleri satın alabilirsiniz. Peki size sunmuş olduğumuz hizmetlerin içerisinde neler var?

Nakliyat sektöründe, taşıma işlemleri sırasında nelerin önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu engin bilgilerimize dayanarak da size en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Firmamızda uzun yıllardır çalışmakta olan tecrübeli iş arkadaşlarımız sayesinde her zaman güler yüzlü bir ekip sizi bekliyor olacak.
Eminiz ki taşıma işlemleri sırasında sürekli olarak nakliyat firması ile iletişim halinde kalmak isteyeceksinizdir. Destek ekibimiz haftanın 7 günü ve günün 24 saati sizin telefonlarınıza yanıt vermek için telefonun başında bekliyor olacaktır.

Eşyalarınıza, en az sizin kadar biz de değer veriyoruz. Bu yüzden de kıymetli eşyalarınızın zarar görmemesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yüksek güvenlik önlemleri alınmış nakliyat araçlarımız sayesinde eşyalarınıza hiçbir zarar gelmeden şehirlerarasında taşıma yapıyoruz.

Evi ilk toparlamanız gerektiği zaman tüm eşyaların paketlenmesi gerekir. Paketleme işlemi oldukça hassas bir konudur. Eğer doğru gruplandırmalar yapılmazsa, eşyalar yeni evinize geldiği zaman hepsi birbirine karışır. Firmamızın size sunmuş olduğu hizmetler arasında, paketleme hizmeti de mevcut.

Siz de hızlı ve güvenli nakliyat hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız, tek yapmanız gereken telefonunuzu kaldırmak ve bizi aramak. Ekibimiz sizin vermiş olduğunuz adres doğrultusunda hemen yola çıkacak ve kısa süre içerisinde bulunduğunuz bölgeye gelecektir. Sonrasında ise hiç vakit kaybetmeden nakliyat işlemleriniz başlayacaktır.

Yorumlar (0)
Yenile