Güven Nakliyat

Güven Nakliyat

Hakkında

Van Güven evden eve nakliyat olarak, evden eve nakliyat, şehir içi nakliye, şehirlerarası nakliye, fuar taşımacılığı ve banka taşımacılığı gibi birçok nakliye hizmetini profesyonel ekip ve ekipmanlarınız ile sağlamaktayız. Tam donanımlı nakliye araçlarımızın yanı sıra sizlere sunduğumuz sigorta hizmeti ile tüm taşınma hizmetiniz boyunca tüm eşyalarınızı güvence altına alıyoruz. 

Van ilinde hizmet veren firmamız şehirlerarası nakliye hizmeti sağlarken teslim alma ve teslim etme süresi arasındaki gün farkında özel depolarda muhafaza hizmeti sunmaktadır. Bunların yanı sıra asansörlü taşıma ve paketleme hizmeti de kusursuz olarak sizlere sunulmaktadır.

Van Güven evden eve nakliyat firması olarak sağladığımız tüm hizmetlerde önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve hasarsız nakliyat hizmeti sağlamaktadır. Tercih edilmemizin ve firmamızın günden güne büyümesinin yegane temeli buna dayalıdır. Nakliyat hizmetimiz sırasında sizlerin isteklerini harfiyen yerine getirebilmek ve sonrasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına karşılıklı bir sözleşme yapılmakta ve tüm hizmetler bu sözleşme şartlarına uygun olarak yerine getirilmektedir. 

Firmamızın en iddalı ve en çok tercih edilme nedenlerinden biri de söz verdiğimiz zaman zarfında nakliye hizmetini sağlıyor olmamızdır. Firmamızdan alacağınız tüm nakliye hizmetlerinde boyut ayırt etmeksizin aynı özen ve ilgi ile hizmet vermekteyiz. 

Van ili içerisinde veya şehirlerarası nakliye ihtiyaçlarınızda profesyonel ekibimiz ile hizmet vermek için her zaman hazırız. Telefon veya web sitemiz üzerinden bizlere ulaşabilir, tüm sorularınıza ayrıntılı olarak cevap bulabilirsiniz.

Adres :Serhat, Hicap Sk. No:3, 65101 Van

 

Yorumlar (0)
Yenile