Ferhat Ev Taşıma

Ferhat Ev Taşıma

(84) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
11-06-2024 Ferhat Ev Taşıma BURSA / YILDIRIM (1)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(84) görüntülenme

Firmamız, Yıldırım ilçesinde hizmeti sunan önde gelen bir şirkettir. Şehir içi veya şehirlerarası taşımacılık ihtiyaçlarınızda profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyoruz.

Yıldırım Şehir içi Nakliyat hizmetimizde, eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni evinize taşıyoruz. Profesyonel ekip ve ekipmanlarımızla eşyalarınızı yerinden alıp, taşıma aracımıza yerleştiriyoruz. Yeni evinize ulaştığımızda ise eşyalarınızı istediğiniz şekilde yerleştiriyoruz.

Yıldırım Şehirlerarası Nakliyat hizmetimizde ise Türkiye'nin her yerine taşımacılık yapıyoruz. Uzun mesafelerde bile eşyalarınızı sorunsuz bir şekilde taşıyoruz. Taşıma araçlarımızı modern ekipmanlar ile donatıyoruz ve eşyalarınızı özenle paketleyip, taşıma aracına yerleştiriyoruz.

Yıldırım Asansörlü Nakliyat hizmetimizde ise eşyalarınızı asansör sistemimizle güvenli bir şekilde taşıyoruz. İster yüksek katlı bir apartmana taşınıyor olun, ister eşyalarınızın balkondan indirilmesini isteyin, asansörlü nakliyat hizmetimizle işlerinizi kolaylaştırıyoruz.

Nakliyat fiyatları konusunda ise müşteriye en uygun ve adil fiyat politikası izliyoruz. Eşyalarınızın miktarı, taşınacak mesafe ve diğer faktörler göz önünde bulundurularak size en uygun fiyat teklifini sunuyoruz.

Yıldırım'da evden eve nakliye hizmeti almak istediğinizde, Ferhat Ev Taşıma olarak size en kaliteli hizmeti sunmak için hazırız. Uzman ekibimiz ve modern ekipmanlarımızla eşyalarınızı güvenli ve hızlı bir şekilde taşıyoruz. Bizimle iletişime geçerek taşınma planlarınızı yapabilir ve size özel fiyat teklifi alabilirsiniz.

Son Güncellenme Tarihi: 11-06-2024

(1) Yorum adet yazılmıştır
  • Beste /  10-07-2024

    Ferhat Ev Taşıma firmasıyla yapmış olduğum evden eve nakliyat hizmetinden son derece memnun kaldım. Ekip, eşyalarımı titizlikle paketledi ve taşıma sürecinde hiçbir zarar oluşmadı. Ekibin hızlı ve düzenli çalışması sayesinde taşınma işlemi oldukça kısa sürede tamamlandı. Ayrıca, çalışanların da nezaketli ve profesyonel davranışları beni etkiledi. Ferhat Ev Taşıma, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunan bir firma olduğunu kanıtladı. Bu nedenle, herkese Ferhat Ev Taşıma'yı tavsiye ederim.

Yenile