Es Adaş Nakliyat

Es Adaş Nakliyat

Hakkında

Evden Eve Nakliyat firması olarak kaliteli ve sağlıklı hizmet sunan firmamız her zaman kalitesini arttırmaktadır. Yaklaşık 16 yıldır Türkiye ülkesine hizmet vermekteyiz. Saygılı ve tecrübeli personellerimiz ile siz değerli müşterilerimizin evini veya ofisini taşımaya hazırız. Es Adaş Nakliyat 1997 yılından itibaren Evden eve nakliyat sektöründe yer almaktadır. 

Hemen hemen eskiden günümüze kadar bir çok sektörde değişiklik yaşanmıştır bu sektörler arasında evden eve nakliyat bulunmaktadır ulunduğumuz sektörde de diğer sektörler gibi değişiklikler yaşanmıştır. Firmamız tüm değişikliklere ayak uydurarak siz değerli müşterilerimizin karşında bulunmaktadır.

Firmamız kendi çapında bir çok değişik iş yapmaktadır bu işler arasından bir kaçı şunlardır ; evden eve nakliyat, askılı tekstil taşımacılığı, ofis taşımacılığı, büro taşımacılığı, parça eşya taşımacılığı, depolama, uluslar arası taşımacılık gibi vb. hizmetler sunmaktadır yaptığı işi istekle yapan firmamız yaptığı işten gurur duymaktadır.

Merkezimiz Ankara olarak bir çok illere hizmet sunmaktayız firmamızın hizmet verdiği iller şunlardır ; Ankara, İstanbul, İzmir, Erzurum, Diyarbakır, Kars, Sivas, Batman ve Gaziantep illerinde hizmet vermektedir araçlarımızın hepsi son derece kaliteli olduğu için uzun yol esnasında aksi şekilde bir sonuç ortaya gelirse eşyalarınıza zarar gelme oranı % 00 dır araçlarımızın iç kısmı mobilyalı olduğu için eşyaların çizilme veya kırılma gibi bir şansı yoktur.

Yorumlar (0)
Yenile