Doğan Nakliyat

Doğan Nakliyat

Hakkında

Doğan Nakliyat

Evlerinizin , iş yerlerinizin ve ofislerinizin taşınmasında sizlere hizmet verecek olan Doğan Nakliyat Gaziantep ilinde hizmet vermeye devam etmektedir. 

Son günlerde artan müşteri portföyü ile beraber müşterilerinin taleplerini karşılamak adına yeni araç filosu ile hizmetlerine hız kesmeden devam eden firmamızın özellikle bu konuda sizlere en uygun araçları yollayarak eşyalarınızın taşınması sırasında sizlerden uçuk rakamlar talep etmemektedir. 

Yurt içi taşımacılık alanında hizmet veren firmamız sizlere en uygun fiyatlar ile hizmet vermek için her alanda hizmet sunmaktadır. 

İl içerisinde veya il dışına taşınacak olan müşteriler firmamıza ait telefon numaralarından bizler ile iletişime geçerek nakliye talebinde bulunmanız durumunda firmamız sizlere ne kısa süre içerisinde bir ekspertiz yollayarak bu konuda sizlere yardım edecektir. 

Ekspertiz olan arkadaşımızın gelmesiyle beraber eşyalarınızın genel durumu hakkında bilgi alan arkadaşımız bizlere gerekli olan bilgileri ulaştırarak bu konuda en kısa sürede çözüm üretmemizi sağlayacağından dolayı firmamız size en uygun olan aracını yollayarak eşyalarınızın taşınmasına yardımcı olacaktır. İşinde profesyonel ekip arkadaşlarımızın gelmesiyle beraber sizlere hizmet veren firmamız son derece düzgün bir şekilde eşyalarınızı ambalajlama yaparak sorunsuz bir şekilde araca taşınmasına yardımcı olacaktır. 

Eşyalarınızın taşınmasından sonra araca düzgün bir şekilde yerleştirilen bu eşyalarınızın yolda giderken zarar görmemesi adına firmamız sizlere sigorta sistemi ile eşyalarınıza sigorta işlemi yapacaktır. Eşyalarınızın başına gelmesi muhtemel sorunları gidermek için sigorta yapan Doğan Nakliyat firmamız bu konuda müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmaktadır. 

Bu işlemden sonra yeni taşınacağınız yere veya eşyalarınızın ulaşmasını istediğiniz yere eşyalarınızın sorunsuz şekilde teslimini gerçekleştiren firmamız sizlere en uygun hizmeti sunmaya gayret göstermektedir. Doğan Nakliyat firmamızdan randevu alarak taşınma konusunda gerekli olan bilgileri bizlerden alabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile