Can Pet Nakliye

Can Pet Nakliye

Hakkında

Can Pet Nakliye

Mardin ilimizin nakliye firmaları arasında en yenilerden olmasına rağmen kurumsal olan ve işinde uzman kadrosu bulunan firmamız sizlere hizmet vermekten gurur duyar. 

 

Ülkemizde son yıllarda en büyük gelişme gösteren sektörlerin başında gelen taşımacılık sektöründe ortaya çıkan açıkları kapatmak adına çalışmalarını başlatan ve kısa süre içerisinde bir marka haline gelen firmamız bugüne kadar sunduğu hizmetler ile çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle son yıllarda giderek büyüyen araç filomuz ile çalışmalarına devam eden Can Pet Nakliye olarak sizlere en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara verme prensibi ile yola çıktığımız belirtmek isteriz.


 

Kızıltepe de bulunan Akdoğan köyünde kurulan ve buradan yurdun her bölgesine taşımacılık hizmeti veren firmamızın özellikle DGR sertifikası ve TÜMNAK üyeliğinin bulunması güvenilirlik açısında son derece dikkat çeken bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca firmamızın aldığı C1 belgesi de taşımacılık hizmetlerini yasal çerçevede yaptığının en büyük göstergesi olarak dikkat çekmektedir.

 

Firmanın elinde bulunan iki adet çekici ve 2 adet dorsesi ile hizmet verdiğini belirtmek isteriz. Araçlarının ise son model olan Volvo ve Mercedes marka araçlar olması eşyalarınızın güvenli bir şekilde teslim edilmesinde en büyük dikkat çeken detay olarak açıklanmıştır. 

Uluslar arası taşımacılık , Yurt içi taşımacılık ve şehir içi taşımacılık alanlarında hizmet veren ve müşterilerinin taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için çalışan firmamızın sizlere sunduğu bu kaliteli hizmetten satın almak için yapmanız gereken en kısa süre içerisinde bizler ile iletişime geçerek eşyalarınızın ulaşacağı tarihi bizlere belirtmek olacaktır. firmamızın kurumsal yapısını göz önüne aldığınız andan itibaren sizlerin bu konuda yapması gereken güvenilir olan Can Pet Nakliye firması ile çalışmak olacaktır .

Yorumlar (0)
Yenile