Aydın Öztaş Nakliyat

Aydın Öztaş Nakliyat

Hakkında

Evden Eve Taşıma Evden eve nakliyat özen gösterilmesi gereken bir iştir. Öztaş Nakliyat yılların vermiş olduğu deneyimle ev taşımada sektörün lider ismi haline gelmiş konumdadır

Ofis Taşıma Öztaş Nakliyat ofis taşıma'da öncü kuruluştur. Bu güne kadar saysız büro ve ofis taşıma işlemi gerçekleştiren firmamız bunların hepsinden alnın akıyla çıkmayı başarmış ve gerek bireysel anlamda gerekse kurumsal anlamda olsun tüm müşterilerinden tam not almıştır.

Depolama Hizmeti Depolarımız hijyenik olup her türlü emniyete sahiptir. Eşyalarınızı eksiksiz ve hasarsız bir şekilde depolama için öztaş nakliyat müşteri hizmetlerini arayınız.

Modern Ambalajlama Öztaş Nakliyat ile yapacağınız tüm ev iş yeri ve ofis nakliyesinde en çağdaş ambalajlama teknikleri ile karşılaşırsınız. Sektöründe lider firma olan firmamız uzman ekip elemanları ve modern ambalajlama teknikleri sayesinde size en hasarsız taşımacılık anlayışı le hizmet sunar.

Şehirlerarası Taşımacılık Öztaş nakliyat ile Türkiye nin her yerine şehirler arası taşımacılık ve nakliyat işleriniz sigortalı olarak yapılmaktadır. Öztaş nakliyat ile Türkiye nin her yerine şehirler arası taşımacılık ve nakliyat işleriniz sigortalı olarak yapılmaktadır.

Hizmetlerimiz Şirketimiz, mevcut taşımacılık çözümlerini incelerken en iyi nakliye metodunu kullanmakta, ihtiyaçlara göre farklı çözümlerin farklı firmalar için en iyi seçenek olduğunu bilmektedir. 

Yorumlar (0)
Yenile