Avrasya Nakliyat

Avrasya Nakliyat

Hakkında

Avrasya Nakliyat

Avrasya Nakliyat , Ankara nakliyat firmalarının önde gelen ve kalite simgesi olmuş , müşterilerinin ankara evden eve nakliyat güvenine daha iyi karşılık verebilmek ve 1995 yılından günümüze hizmet kalitesini artırmak için büyük çabalar harcamıştır. Her geçen gün profesyonel hizmet anlayışının gereğini tecrübe birikimi ile perçinlemiş, müşteri odaklı çalışmaları ile kalitenin vazgeçilmez adresi olmuştur.

Keşif, tespit ve icra safhalarında , bir çok kontrol mekanizmasını uygulayarak, günümüzün vazgeçilmez üretim ve hizmet konsepti olan  Kalite Kontrol  işleyişini en iyi şekilde uygulamaktadır. Ankara nakliyat firmaları arasında , şehir içi nakliyat, Ankara şehirler arası nakliyat, Ankara evden eve nakliyat , asansörlü nakliyat hizmetleri ile tercih adresi olmaya devam etmektedir.
Çalışma prensibi, nasıl çalışıyoruz?

Ankara nakliye, Avrasya Nakliyat, müşterilerinden gelen talepleri değerlendirmek için tecrübeli uzman ekibini adresinize yollayarak gerçek bir keşif yaptırıyor. ücretsiz yapılan bu keşif sonucunda emniyetli ve garantili bir nakliyat yapılabilmesi için neler gerektiğine karar veriyor. Bu karar sonucunda , eşyalarınızın hasar almadan bıraktığınız gibi bulabilmeniz için tüm tedbirleri alarak, gerekli sökme, yükleme, indirme, taşıma ve montaj metotlarını sizlere bir ön brifing olarak sunuyor.

Keşif sonrasında bizi tercih eden müşterilerimizin gerekli nakliyat işlemi sökme ve yükleme ile başlıyor. Bu safhada, usta ellerde sökülen eşyalarınız, dikkatli ellerde taşınarak yükleme gerçekleştirilip nakliyat işlemi başlıyor. Nakliyat esnasında eşyalarınız hasar ve dış etkenlerden koruyan özel paketleme yöntemleri ile korunup hedefe ulaştırılıyor. 

Hedefte indirme sonrası belirlenen taşıma yöntemi ile yeni eviniz tekrar eşyalarınız ile doluyor. Paketleri açılan eşyalarınızın, tecrübeli ve uzman ellerde montajı gerçekleştirildikten sonra kullanıma hazır hale geliyor. Bundan sonraki aşamada ise son kontrol mekanizması çalıştırılarak hasar tespit keşfi yapılıyor, olumsuz durumlarda sigortaladığınız eşyalarınızın masrafları karşılanıyor.

Avrasya Nakliyat, evden eve nakliyat hizmetleri ile kalitenin adresi olmaya devam edecek. 
 

Yorumlar (0)
Yenile