Asansörlü Nakliyat

Asansörlü Nakliyat

Hakkında

Günümüzde insanlar farklı nedenlere dayalı olarak yaşadıkları evden başka bir eve taşınma ihtiyacı duyabilir, bu ihtiyacın giderilmesinde ise işinde ehil nakliyat firması ile çalışması gerekecektir. Tabi ki, bu noktada bir nakliyat firmasının profesyonel olduğunu nerden bileceğiz? Gibi bir soru aklınızda oluşabilir.  

Ancak profesyonellik saklanabilir bir durum değildir. Yani yeni tanıştığınız bir nakliyat firma yetkilisi ilk andan itibaren tarafınıza ne kalitede hizmet sunacağını belli edecektir. 

Sizlerde biraz sorgulayıcı tavır sergilerseniz, firma uzmanlığını çok kısa bir sürede test edebilirsiniz. Ayrıca Evden Eve Nakliyat hizmeti veren uzman firmaların internet sayfalarındaki müşteri yorumları da sizlere hizmet kalitesi konusunda ışık tutacaktır.

Bunun yanı sıra nakliye firmasının K1 eşya taşıma belgesi, asansör sistemi gibi teknik açıdan yeterliliği, personel sayısı ve araç filosu yine bu işi ne düzeyde yaptığını ortaya koyan niteliklerdir. Belirttiğimiz bu özelliklerin tamamına sahip şekilde hizmet veren Hatay Evden Eve Nakliyat firmamız, sizlerin kaliteli hizmet alabileceği en doğru adreslerden biri biridir. 

Oturmakta olduğunuz dairenin oda sayısı, kat yüksekliği, eşya yoğunluğu, cephesi ve yeni adresinizin mesafesi gibi detaylar hizmet öncesinde tespit personeli tarafından netleştirilip, tarafınıza hizmet bedeli yansıtılır ve onay gördüğünde karşılıklı nakliye tarihi belirlenir. Firmamız belirlenen bu tarihte tam kadro donanımlı şekilde adresinizde yer alarak, eşyalarınızın taşınma işlemini ustalıklı çözüme kavuşturur.
 

Ayrıca bizlerden eşya paketleme hizmetini de almak isterseniz, Hatay Nakliyat olarak sigortalayarak taşıyacağımız eşyalarınızın titizlikle paketlemesini yapıp, korunaklı hale getirecek ve söküm ile montaj işlemlerine varana dek her ayrıntısıyla ilgileneceğiz. 

Kısacası eşyalarınızı eski adresinizde cinsine göre ayırıp, paketleyecek yeni adresinizde paketleri boşaltıp yerleştirecek ve montaj gereken eşyalarınızda da gereken işlemleri yaparak, sorunsuz şekilde yanınızdan ayrılmış olacağız. 

Bu seviyede kaliteli bir hizmet alıp başınız hiç ağrımasın isterseniz, bizlerin dilediğinizde yanınızda yer alacağımızı belirtmek isteriz. Firmamıza internet sayfamızda bulunan iletişim bilgilerinden ulaşabilir, istediğiniz tarihte taşınma işleminizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. 

Teknik açıdan yeterli donanıma sahip olduğumuzdan ötürü mevcut koşullarınız ne olursa olsun fark etmeksizin yüksek katlardan da kolayca eşya transferini yapabilmekteyiz. Bu nedenle hiç zaman kaybetmeden bizleri tanımalı, ustalıkla işleyen hizmetimizden yararlanmalısınız. 

Yorumlar (0)
Yenile