Alemdar Nakliyat

Alemdar Nakliyat

Hakkında

1985 yılında Uşak ilimizde faaliyete başlayan firmamız hızla büyümüş ve gelişmiştir evden eve nakliyat ve parsiyel taşımacılığından uzmanlaşmış firmamız hali hazırda 57 araçlık filosu ile Uşak şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz. 

Müşteri memnuniyeti odalı çalışan şirketimiz şuan hiç bir reklama ihtiyaç duymadan sadece referanslarımızın yaptığı reklamlarla araçlarımız ve personellerimiz işsiz kalmamaktadır bu özgüvenle işimize daha da sıkı sarılarak ve severek yapmaktayız.

Şehirler arası çalışan kapalı çelik kasalı araçlarımızda bol paketleme malzemesi ve profesyonel eleman çalıştırmaktayız eşyalarınızı ve mobilyalarınızı güzelce paketleyen personelimiz tekrar eşyanın ineceği ile gelerek eşyanızı yeni evinize yerleştirmektedirler ve mobilyalarınızın kurulumunu yapmaktadırlar.

Uşak şehir içinde ve diğer illerden gelen evden eve nakliyat firmalarına asansör kiralama ve hizmetlerimiz mevcuttur yüksek katlara çıkabilen asansörlerimizle eşyalarınıza hiçbir zarar vermeden yeni evinize yerleştirebiliyoruz.

Taşımacılık hizmetlerimizin tamamında nakliyat emtia sigortası yapmaktayız ancak yapılan bu sigorta sadece araçlarımız kaza yaparsa devreye girmekte ancak yükleme boşaltma esnasında oluşabilecek hasarlarda sözleşmelerimizde yazan ( Nakliye yükleme boşalma esnasında eleman kaynaklı hasarları şirketimiz karşılamaktadır. )  maddeyi uygulamaktayız

Yorumlar (0)
Yenile