Alemdar Nakliyat

Alemdar Nakliyat

(420) görüntülenme

Üyelik Tarihi Firma İsmi Firma Konum Değerlendirme Hizmetler Görüntülenme
05-01-2016 Alemdar Nakliyat UŞAK / ULUBEY (3)   Yıldız Verildi
  • Asansörlü Taşıma
  • Sigortalı Taşımacılık
  • Şehirlerarası Nakliyat
  • Şehir içi Nakliyat
  • Eşya Depolama
(420) görüntülenme

Alemdar , 1985 yılında Uşak ilinde kurulmuş bir nakliyat firmasıdır. Firmanın evden eve nakliyat ve parsiyel taşımacılık konularında uzmanlaştığı bilinmektedir. Uşak ilinde hizmet veren firma, şehir içi ve şehirlerarası evden eve nakliyat hizmeti sunmaktadır. Sahip olduğu 57 araçlık filosuyla müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmetler sunmaktadır.


Alemdar Nakliyat, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir şirkettir. Referansları sayesinde reklama ihtiyaç duymadan çalışmalarını sürdüren firma, işine olan özgüveniyle daha da sıkı sarılarak hizmetlerini sunmaktadır. Şehirler arası taşımacılıkta kapalı çelik kasalı araçlar kullanarak eşyaların güvenli taşınmasını sağlamaktadır. Ayrıca, eşyaları ve mobilyaları profesyonel elemanlar tarafından güvenli bir şekilde paketlemekte ve taşıma esnasında zarar görmesini engellemektedir. Yeni eve yerleştirme ve mobilya kurulumu gibi işlemleri de gerçekleştiren firma, müşterilerine kolaylık sağlamaktadır.


Alemdar Nakliyat, Uşak şehir içinde ve diğer illerden gelen nakliyat firmalarına asansör kiralama hizmeti de sunmaktadır. Yüksek katlara çıkabilen asansörleriyle eşyaların zarar görmeden yeni eve yerleştirilmesini sağlamaktadır.


Nakliyat hizmetlerinde güvenlik önemli bir faktördür. Bu nedenle Alemdar Nakliyat, taşımacılık emtia sigortası yapmaktadır. Ancak, sigortanın araç kazaları için geçerli olduğu ve yükleme-boşaltma esnasında oluşabilecek hasarları da firma tarafından karşılandığı belirtilmektedir.


Firma, birçok hizmeti kapsayan bir nakliyat şirketidir. Evden eve nakliyat, şehir içi nakliyat, şehirlerarası nakliyat, asansörlü nakliyat, sigortalı nakliyat, nakliye fiyatları, eşya paketleme, nakliyat firmaları, mobilya söküm ve kurulum gibi hizmetler sunmaktadır. Ayrıca, nakliye sözleşmesi yaparak işlemleri resmiyete kavuşturan firma, profesyonel ve deneyimli elemanlarla müşterilerine hizmet vermektedir.


Alemdar Nakliyat, uzun yıllardır sektörde hizmet veren, güvenilir ve profesyonel bir nakliyat firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle tercih edilen bir firmadır.

Son Güncellenme Tarihi: 15-05-2024

(3) Yorum adet yazılmıştır
  • Begüm /  24-06-2024

    Alemdar Nakliyat ile yaptığımız evden eve nakliyat hizmetinden oldukça memnun kaldık. İlk olarak profesyonel ve tecrübeli bir ekip ile çalıştık. Eşyalarımızı paketlerken özenle hareket ettiler ve her bir parçayı güvenli bir şekilde taşıdılar. Taşıma sürecinde hiçbir sorun yaşamadık ve eşyalarımız hiçbir şekilde zarar görmedi. Ayrıca, nakliye aracı oldukça temiz ve düzenliydi. Aynı zamanda, nakliyat hizmetinden uygun bir fiyatla yararlandık. Alemdar Nakliyat'ı herkese tavsiye ederim.

  • Dilara /  21-06-2024

    Alemdar Nakliyat ile gerçekleştirdiğim evden eve nakliyat hizmetinden çok memnun kaldım. Ekip, özenli ve profesyonel bir şekilde eşyalarımı taşıdı. Her bir eşyama titizlikle davrandılar ve hiçbir zarar ya da kayıp yaşanmadı. Taşınma sürecinde hiçbir stres yaşamadım çünkü nakliyat şirketi her aşamayı planlı bir şekilde ilerletti ve sorunsuz bir taşınma gerçekleştirdi. Alemdar Nakliyat kaliteli hizmeti ve güler yüzlü ekibi ile beni çok memnun etti. Teşekkürler Alemdar Nakliyat!

  • Kaan /  01-06-2024

    Alemdar Nakliyat, gerçekten profesyonel bir hizmet sunan bir firma. Evden eve taşınma sürecimde bana yardımcı oldular ve herşeyin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağladılar. Taşınma öncesi eşyalarımı hızlı ve düzgün bir şekilde paketlediler, taşıma sırasında ise özenli bir şekilde eşyalarımı taşıdılar. Tüm eşyalarım hasarsız bir şekilde yeni evime yerleştirildi ve taşınma sürecim oldukça hızlı tamamlandı. Alemdar Nakliyat, güvenilir bir firma olarak ev taşımacılığı hizmetinde benim için en iyi seçenek oldu.

Yenile