Ege Nakliyat

Ege Nakliyat

Hakkında

Ege Nakliyat

Diyarbakır da uzun zamandır faaliyet gösteren firmaların başında gelen Ege Nakliyat olarak sizle kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarına devam eden firmamızdan randevu alarak sizlerde taşınma konusunda kafanız rahat bir şekilde eşyalarınızın taşınma fırsatını yakalamış olacaksınız.

Sizlere birçok alanda hizmet veren firmamız özellikle her alanda taşıma fırsatını sunarak eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınmasına imkan vermektedir. Ev taşımacılığı ,iş yeri taşımacılığı , ofis taşımacılığı, fabrika taşımacılığı ve daha birçok alanda taşımacılık hizmeti veren firmamız sizlere en uygun fiyat garantisini vermektedir.


Elinde bulundurduğu K3 taşımacılık sertifikası ile beraber uzun yıllar hizmet verdiği bu sektörün öncü kuruluşları arasında gelen firmamız ile iletişime geçmeniz halinde sizlere kısa süre içerisinde bir ekip arkadaşımızı yollayarak eşyalarınızın genel durumu hakkında ve taşınacak eşyaların kaçıncı kattan taşınması gerektiği gibi detayları not alarak sizlere en uygun araçlarımızı ve materyallerimizi göndermek için harekete geçeceğiz.

 

Özelikle son yıllarda giderek büyüyen firmamız sizlere daha kaliteli hizmet vermek adına elinde bulundurduğu malzemeleri sürekli olarak yenilemektedir. 

Eşya taşınma sırasında meydana gelecek olan olumsuzlukları ortadan kaldırmak adına eşyalarınızı özenli bir şekilde paketleme işlemi yapacak olan firmamız ayrıca sizlere sigortacılık anlayışı ile de hizmet vermektedir.

 

Sigorta poliçenizi düzenledikten sonra başlayacağımız taşıma işlemini yaparken kırılması muhtemel eşyalarınıza öncelik vererek ilk başta onların paketleme işlemlerini yapıyoruz. 

 

Bu işlemi yaparken son derece dayanıklı koliler ve taşınma sırasında meydana gelecek olan aksaklıları en aza indirgeyecek olan paketleme malzemeleri kullanan firmamızda çalışan arkadaşlarımızın işinde uzman olduğunu belirtmek isteriz.

 

Zahmetli olan ve gerçekten tecrübe gerektiren bir iş olan nakliye konusu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmak için uzun zamandır çalışan firmamızdan randevu alarak sizlerde taşınma konusunda hizmet talebinde bulunabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile