Yozgat Sarıkaya Evden Eve Nakliyat

Yozgat Sarıkaya Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektöründe faaliyetine 2007 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinerek, hizmette zirveyi yakalayan evden eve nakliyat ve diğer hizmet alanlarında yıllarca size destek vermeye devam edecektir.

SARIKAYA Evden Eve evden eve nakliyat\'ta taşıdığı hizmet bayrağını siz değerli müşterilerimize verilen güven ve iş disiplini bilinciyle daha da yükseltmektedir. Uzman personeli ve en uygun araç filosu ile tecrübeye dayalı servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni adresinize dikkatli, güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.

SARIKAYA Evden Eve ile Taşıma işi yapılan paketleme işlemleri ve battaniyelerle de sararak eşyalarınızın çizilmemesi için özen göstermemizin yanı sıra eşyalarınızı sigortalayarak ve tam olarak bir garanti oluşturuyoruz ...

Temel ilkelerimiz

Koşulsuz müşteri memnuniyeti

Müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci

Sürekli gelişim

Duyarlı yönetim

Uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip

Misyonumuz

Uzman ve deneyimli kadromuzla, müşterilerimizin en gelişmiş teknolojiyi kullanarak, kanuni hak ve menfaatlerini daima koruyarak, hiçbir gecikme, cezai durum ve infiale düşürmeden minimum sürede sonuçlandırmaktadır.

Evden eve nakliyat hizmetleri evden eve nakliyat hizmetleri
SARIKAYA diğer alanlarda olduğu gibi ev taşımacılığında da kalitenin tescilidir. Konusunda uzman 7/24 hizmet verebilmektedir. Bu ekipler her türlü ev nakliyesi problemine cevap verebilmek için donanımlıdırlar. Hizmetlerimiz sıralamasına aşağıdaki şekildedir. 

Taşınacak evinize isteyeceğiniz ekspertiz elemanımız evinizde taşınacak bütün eşyaları görmeli, kamyon büyüklüğüne ve sigorta bedeline karar kılmalıdır.

Yorumlar (0)
Yenile