Yelkenoğlu Nakliyat

Yelkenoğlu Nakliyat

Hakkında

Her sektörün kendine has bir takım gerektirdiği özellikler ve kriterler vardır. Taşımacılık sektörü de en başta alanında uzman personel, taşıma işlemi için profesyonel bir ekip ve bakımlı araçlar gerektirir. Bunların yanı sıra ek olarak son teknolojiye sahip asansörlü taşıma sistemleri de diğer unsurlar arasında yer alabilmektedir. 

Bizler Yelken-oğlu nakliyat olarak sektörde öncü firmalardan birisi olarak, filomuzda yer alan araçlarla sizlere kaliteli ve konforlu bir hizmet deneyimi sunuyoruz. 

Yaşamınızı kolaylaştırmak, hayatınıza farklı bir deneyim sunmak için çalışan bir firma olarak gerek şehir içinde gerekse şehir dışında taşımacılık yaparak sizlere çok daha konforlu bir şekilde hizmet alanı yaratıyoruz. İşimizi iyi yapmamız sayesinde sektörde bilinen ve tanınan firmalar arasında yer almaktayız. 

Müşterilerimizden gelen olumlu yorumlar ve geri dönüşler sayesinde bizim işimizi çok daha başarı ile ve büyük bir heyecan ile yapmamızı sağlamaktadır. 

Bu yüzden Yelken-oğlu nakliyat olarak, uzakları yakın ediyor yaşam alanlarınızı büyük bir heyecan ile farklı alanlara taşıyoruz. 

İzmir evden eve nakliyat hizmetlerinde profesyonel çözümler sunmak üzere çalışan Yelken-oğlu nakliyat, 2013 yılında bünyesine kazandırdığı son model asansörlü taşımacılık sistemleri ile çok daha kusursuz hizmet sunmaya devam etmektedir. 

Kısa sürede sektörde yaptığı yenilikler, kazanımlar sayesinde büyük ölçüde tanınan ve sektörde kısa sürede bilindik isimlerden birisi haline gelen Yelken-oğlu nakliyat, sizlere her zaman taşıma alanında en özel çözüm imkanları sunmaktadır.

Ofis taşımacılığı ve ev taşımacılığı alanında yaptığı profesyonel çözümleri ile her geçen gün yatırım yaparak daha kaliteli hizmet sunmak için çalışmaktadır. Yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörde lider olmak için çalışan Yelken-oğlu nakliyat sizlere her zaman profesyonel çözümler, en iyi çözüm imkanları sunmak üzere çalışmaktadır. 

İzmir içi ve İzmir dışında tüm nakliyat işlerinizde gönül rahatlığı ile ulaşabileceğiniz firmanın merkezi İzmir'in üç yol semtinde bulunmaktadır. Dilerseniz telefon üzerinden ulaşarak ücretsiz ekspertiz talep edebilir, ya da merkez ofise uğrayarak fiyat talebinde bulunabilirsiniz. 

Ücretsiz ekspertiz hizmetleri ile müşterilerine her zaman en doğru fiyatı sunmak üzere çalışan Yelken-oğlu nakliyat size en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.

Yorumlar (0)
Yenile