Urla Sürat Nakliyat

Urla Sürat Nakliyat

Hakkında

Evden eve taşımacılık konusunda ihtiyaç sahiplerinin bugün oldukça fazla endişesi bulunmaktadır. Bunun başlıca nedeni tabi ki eşyaların taşınma esnasında sağa sola çarpmasıyla gördüğü hasarlardan kaynaklıdır. 
 

Hatta personellerin taşınması zor eşyaları düşürdükleri ve eşyanın kullanılamaz hale geldiği de görülmüştür. Dolayısıyla gerek nakliye firmasının personelleri gerekse hizmet alan bireyler için bu durumların ortadan kalkması adına taşıma işlemini kolaylaştıran birçok teknik ekipman sektöre kazandırılmıştır. 
 

Bunlardan biri olan asansör sistemi yüksek katlardan beden gücüne dayalı değil tamamen teknik ve bilgiye dayalı şekilde eşyalar kolayca indirilmekte ve araca yüklenerek yeni adresine doğru yola çıkarılmaktadır. Bu sisteme sahip olan Sürat Nakliyat Urla ilçesinde siz değerli müşterileri için kalitesinden ödün vermeden üstün nitelikli bir hizmeti sunmaktadır. 

 

Prensip gereği bünyesinde çalıştırdığı her personel en az 5 yıl deneyime sahiptir ve böylece eşyaların nasıl taşınması gerektiği konusuna da oldukça fazla hakimdirler. Ayrıca eşyaların taşınma esnasında darbe almaması için eşyaya uygun paketleme yapılması gereklidir. Bu konuda da son derece bilinçli olan Urla Sürat Nakliyat ekibi, sizler için en ideal nakliye firmalarından biri olacaktır. 
 

Türkiye nin her il ve ilçesine hizmet götürebilme potansiyeline sahip olan firma, geniş özel dizayn edilen araçlar ile dilediğiniz an yanınızda yer alacaktır. Taşınmasını talep ettiğiniz eviniz 1+1 den başlayan 4+1 ve üzeri olsun fark etmeksizin alana uygun ekip ve ekipman ile nakliye işleminizin sorunsuz çözüme ulaştırılacağını bilmelisiniz. 
 

Taşımacılık hizmeti için Urla Nakliyat ile bağlantı kurduğunuzda, eşya fazlalığınızın analizi için size özel ücretsiz ekspertiz hizmeti alacaksınız. Bu hizmet nakliye gününde daha tertipli ve düzenli bir taşımacılığın gerçekleşmesi için önemli olarak görülür. Eşyalarınıza uygun bir araç ile nakliye gününüz tespit edildikten sonra tam kadro adresinize ulaşacak olan personeller, tüm eşyalarınızı titizlikle paketleyecek ve sorunsuz araca yüklemesini yaparak yeni adresinize ulaştırıp, orada da kurulumunu gerçekleştirecektir. 

 

Tabi ki tüm bu işlemleri yapmadan evvel eşyalarınıza zarar gelmeyeceğinin göstergesi olan sigorta poliçesini tarafınıza beyan ederek, eşyalarınız sigorta kapsamında taşındığının garantisini verecektir. 

 

Dolayısıyla sistemli ve tarafınıza en ufak bir sorun teşkil etmeyecek bir hizmet almak isterseniz, mutlaka firma ile iletişim kurarak üstün kalitedeki taşımacılığından yararlanmalısınız. 

Yorumlar (0)
Yenile