Tunceli Sibel Evden Eve Nakliyat

Tunceli Sibel Evden Eve Nakliyat

Hakkında

İnsanoğlunun yaşam standartı her geçen gün biraz daha yükselirken taşınma gereksinimleri de buna paralel olarak artmaktadır. İşini bile profesyonel taşımacılık şirketleri ile evden eve nakliyat işlemleri her geçen gün biraz daha önem kazanmaktadır. Çağımızın gerektirdiği özveri ve güveni işlerine yansıtan Tunceli Sibel  Nakliyat otuz yılı aşkın bir süredir verdiği kaliteli, güvenilir ve profesyonel hizmetten dolayı iç ve dış sektörde pazar payına arttırarak her geçen gün kendini yenileyen uzman kadrosu ile Türkiye nin her iline ve Dünya nın her ülkesine eşyalarınızı güvenli bir şekilde taşımaktadır.

Müşterilerimizin istek ve görüşlerine ilişkin olarak hazırladığımız taşınma planının öncesinde ve sonrasında verdiğimiz kaliteli hizmetin yanı sıra sadece taşıma odaklı değil, müşteri odaklıda çalışma prensibine göre de hareket etmemizden dolayı portföy ve prestijimiz her geçen gün yükselmektedir. Bizim işimize bağlılığımız ve sizlerin verdiği destek ile her geçen gün daha modern ev taşıma teknikleri ile hizmet sunmaya devam etmekteyiz.

Tunceli Sibel Evden Eve Nakliyat & Kurumsal Taşımacılık sizlere bir telefon uzaklığındadır. Talebinizi ister e-mail isterseniz telefon ile bildirdikten sonra sizlerin eşyalarınızı görmek amacıyla ücretsiz ekspertiz hizmeti veren çalışanımızı göndermekteyiz. Yapılan bu çalışmaların sonucunda evinizdeki eşyalarınızın çokluğuna göre fiyatlandırma yapılacaktır. Ekspertiz arkadaşımız sadece fiyatlandırma için değil aynı zaman taşımacılık sırasında uygulanacak teknik, paketleme esnasında kullanılacak malzeme ve ekipmanları belirlemektedir.

Yapılan bu çalışmalar neticesinde sizleri güvenli, kaliteli, sigortalı (isteğe bağlıdır) ve profesyonel bir şekilde evinizi, ofisinizi, fabrikanızı, piyanonuzu, parça eşyalarınızı vb. gibi taşınması gereken ne varsa hepsini konusunda uzman arkadaşlarımız ile taşımaktayız. Geçmişten bugüne ve yarına kadar yaptığımız tüm taşımacılık işlemlerinde aldığımız takdirden dolayı siz değerli müşterilerimize sevgi ve saygımızı belirtir, bizi seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Nakliye Firmamız Kuruluşundan itibaren siz müşterilerimize evden eve nakliyat ve kurumsal taşımacılık (Ofis, Banka, Fabrika, Askılı Tekstil, Fuar) alanlarında uygun, Güvenli ve Kalitemizden ödün vermeden hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Nakliyecilik sektöründeki deneyimlerimiz bize Türkiye deki binlerce firmaya ve de aileye hizmet etmemize olanak sağlamıştır. Eğitimli personelimiz, müşterilerimizin her türlü taşınma ihtiyaçlarını özveriyle , profesyonel bir tutumla gidermektedir

Şirketimizin misyonu, Türkiye nin en kaliteli ve en çok aranan müşteri odaklı taşıma ve depolama şirketi olmak ve tüm müşterilerimizin dünya çapındaki taşınma ve depolama ihtiyaçlarına yenilikçi, kişiye özel yaklaşımlarla ve toplam kalite anlayışıyla çözüm üretmektir.

Geleceğini, üstünlükler sağlayacak şekilde planlarken, hizmet kalitesinin sürekliliğini sağlamak üzere gerekli yatırımları da gerçekleştirmektedir.

Evden eve, fabrikadan fabrikaya taşınma işinde hizmetin kalite çıtasını yükseltmek için araç filosu, ev ve ofis nakliyat hizmeti için gerekli üst teknolojiyi yakalamak için, müşteri ihtiyaçları ve zamanın gerekliliklerine göre sürekli yenilenir.

Tunceli Sibel nakliyat ile ve taşımacılık ile Tunceli Sibel bir ayrılacaktır.

Yorumlar (0)
Yenile