Tunceli Burhan Evden Eve Nakliyat

Tunceli Burhan Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Firmamız Burhan Nakliyat Evden Eve  1990 yılında evden eve nakliyat sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacı ile İstanbul ve Ankara\'da kurulmuştur. Firmamız tüm dünya teknolojilerini takip ederek lojistik altyapısını sürekli yenileyen bir firmadır. Kendine ait tır, kamyon ve kamyonetleri ile şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Evden eve nakliyat sektöründe 19 yıllık bir tecrübemiz bulunmaktadır. Evden eve nakliyat işi tecrübe ve güven ister.

Taşımacılığını gerçekleştirdiğimiz tüm eşya veya ürünleri sigorta altına alırız. Sabit ve gsm telefon numaralarımız ile bize 7/24 ulaşabilmeniz mümkündür. Firmamız Burhan NAKLİYAT evden eve nakliyat ve taşımacılık sektöründe Türkiye`nin önde gelen firmalarından biridir. Aldığımız her taşımacılık işinde titizlikle hareket ederiz. Kadromuz da bulunan kalifiye elemanlar, ekspertizler, taşıma araçları ile en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Deneyimli ve çalışkan kadromuz ile Türkiye\'nin hemen hemen her şehrin evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.

Burhan Evden Eve 19 yıldır seri olarak faaliyette bulunan Burhan nakliyat ofis, büro, ev taşımacılığı için kurulmuş ve bu alan da en iyi hizmeti vermek için çalışmalar sürdüren bir firmadır. Müşterilerimizin hakkımızda pozitif düşünmesi en önemli ilkemizdir. Günümüze kadar müşterilerimize verdiğimiz hizmetten ötürü bir çok insan tarafından saygı ile anılırız. Yaptığımız taşımacılık hizmetinde güven vermek en temel özelliklerimizden biridir.

Yorumlar (0)
Yenile