Trabzon Yaylıoğlu Nakliyat

Trabzon Yaylıoğlu Nakliyat

Hakkında

Nakliyat sektörü uzun yıllar önce ortaya çıkmıştır ve ülkemizde de çok fazla bu konu üzerine firma oluşmuştur. Tabii bunların çoğu başarısı olamadı bu sektörde. Artık güvenebileceğiniz bir nakliyat firması var. Peki hangi firma?

Trabzon\'da 1997 yıllarında nakliyat konusunda şehir genelinde büyük bir ihtiyaç olduğumu tespit ettik. Sonrasında ise Trabzon\'da küçükken bir şirket olarak çalışmayan başladılar fakat küçük olmamıza rağmen oldukça özverili çalışıyorduk. Teknolojinin gelişmesi ile beraber bizler de yıllar içinde kendimizi geliştirdik ve bugünkü halimizi aldık. Şimdi ise Trabzon\'da başlayabilirsiniz bu serüvenimiz tüm ülkeye yayılmış durumda. Karadeniz bölgesinde bulunan çoğu nakliyat firmasında bulunmayanlar belgelere, Trabzon Yaylıoğlu Nakliyat sahiptir.

Trabzon\'un merkezinde büyümeye başlayan firmamız ile şuanda tüm Türkiye için evden eve nakliyat hizmeti veriyorum. İşsizlik sorunu olan ülkemizde, Yaylıoğlu Nakliyat 20 sigortalı işçi ile çalışmaktadır. Ayrıca önemli ve meslek hayatında saygın kişilerin de defalarca eşyalarını taşımış bulunmaktayız. Evden eve nakliyat dışında büro taşıması ve fabrika taşıması hizmetleri de sunmaktayız. Üstelik diğer bir hizmetimiz de ev temizliğidir. Hemen bize ulaşarak bu hizmetleri çok uygun fiyata alabilirsiniz.

Hedefimiz ise bundan sonraki yıllarda gelişen teknoloji ile beraber bizler de kendimizi geliştirecek ve ülkedeki en çok tercih edilen ve müşteriye memnuniyeti sağlayan tek firma olmayı hedefliyoruz. 

Misyonumuz ise kesinlikle müşteri memnuniyetidir. Eminiz ki bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız. Tek yapmanız gereken bize ne istediğinizi söylemek olacak. Daha sonrasında ise zaten firmamız sizin için her türlü taşımayı yapacaktır. Değerli eşyalarınız güvenle taşınacak. Kırılacak eşyalar ise sağlam bir şekilde isterseniz şehirden şehre taşınacaktır. Güvenebileceğiniz bir firma olan Yaylıoğlu Nakliyat asla yüzünüzü kara çıkartmaz.

Yorumlar (0)
Yenile