Titiz Taşımacılık

Titiz Taşımacılık

Hakkında

Titiz nakliyatla eşyalarınız güven ellerde Muğla ve çevre illerde şehirler arası hizmet veren firmamız siz değerli müşterilerimizin beklentilerini en üst standartlara çıkarmak için deneyimli personellerimizle 7/24 hizmet vermekteyiz kapalı çelik kasalı araçlarımız ve asansör sistemlerimizle tam gaz hizmetinizdeyiz.

Sigortalı taşıdığımız eşyalarınız herhangi bir durum için teminat altına alınmaktadır özellikle şehirler arası evden eve nakliyatta eşya nakliyat sigortasının yapılması gerekir bu konuda firmamız kesinlikle taviz vermemektedir tüm eşyalarımızın sigorta poliçesini eşyayı yüklemeden müşterilerimize sunarız.

Evden eve nakliyat asansörlerimiz ile Muğla ve ilçelere asansörlü nakliyat ve eleman hizmeti vermekteyiz özellikle dışarıdan gelen nakliyatçı arkadaşlarımıza yada müşterilerimizi bu konuda yardımcı olmaktayız hizmetlerimiz arasında mobilya kurulum hamal eleman temini avize montajı klima ve çanak anten montajlarımızda mevcuttur. Bu tür hizmetlerimizden faydalanmak için 2 gün öncesinden randevu almanız gerekir.

Hizmetlerimiz:
Muğla evden eve nakliyat
Şehir içi nakliyat
Şehirler arası nakliyat
Eşya paketleme ve depolama 
Asansörlü nakliyat
Sigortalı taşımacılık

 

Yorumlar (0)
Yenile