Tanrıverdi Nakliyat

Tanrıverdi Nakliyat

Hakkında

Ev taşıması öncelikle ekonomik koşullara uygun başka bir ev arayışıyla başlayarak ev bulunduktan sonra nakliyat firmasıyla anlaşıp, eşyaların paketlenme süreciyle son bulan ve transferin gerçekleştiği zorlu bir süreçtir. Hizmet noktasındaki dairenin kat sayısı, cephesi, eşya yoğunluğu, mevcut adres ile yeni adres arasındaki mesafe gibi çeşitli detaylar nakliyenin hem sürecini hem de hizmet bedelini etkileyen hususlardır. 

Bu detayları hizmet öncesinde netleştirerek karşılıklı anlaşmaya varmak, tabi ki sonradan iki taraf içinde olası sıkıntıların önüne geçmektedir. İşte bu sebeple bizler Denizli Tanrıverdi Nakliyat olarak sunduğumuz hizmette hataya yer vermeden her ayrıntıyı en başında müşterilerimize dile getirmekteyiz. 

Nakliyat tarihinden önce hizmet noktasını ziyaret ederek yapılması gereken çalışmalar konusunda analiz yapıp, müşterimizin onayını alır ve nakliyat tarihini olabilen en erken döneme ayarlayarak hazırlıkları başlatırız. Taşınacak daire yüksek kat ise cephesi oldukça önemlidir. Asansör sistemiyle rahat hareket edebilmek için gerekli teçhizatlara sahip olan Evden Eve Nakliyat firmamız, her koşulda sizlere en iyi hizmeti sunma potansiyeline sahiptir. 

Eşyalarınız demonte şekilde paketlenerek yeni adresinizde montaj ve yerleştirilmesi de tarafımızdan yapılmaktadır. Hatta dilerseniz tüm eşyalarınızın toparlanma işlemi bizler tarafından yapılabilir ve en iyi şekilde muhafaza edilen eşyalarınız sıfır hasar ile yeni yaşam alanınızda yerini alabilir. Oturduğunuz daire 1+1 ya da 4+1 olsun hiç fark etmeksizin uzman kadromuzla kısa sürede eşyalarınızın nakliyesi gerçekleşecektir.
 

Bugün sektörümüzde profesyonel firmalar olduğu kadar takdir edersiniz ki, amatör firmalarda vardır. Tercihinizi bizler gibi kurumsal bir firmadan yana yaparsanız, hizmet sonrasında gereksiz para harcayıp eşyalarınızın zarar görmesine şahit olmazsınız. Şehir içi taşımacılık sadece 1 gün içinde halledilmekte olup, şehirlerarası Taşımacılık ise mesafe farkına bağlı şekilde olabilen en kısa zaman diliminde çözüme ulaştırılmaktadır. Eşya yoğunluğuna bağlı araç seçeneğine sahip olmayan bir firma sizlerden yüksek hizmet bedeli talep edebilir. 

Ancak firmamızda geniş araç seçenekleri olduğundan ötürü tarafınıza en doğru çözüm önerisiyle yaklaşarak bütçenizi kasmadan bir hizmet vereceğimize emin olabilirisiniz. Bu nedenle çekinmeden bizleri arayabilir, detayları netleştirerek yeni yaşam alanınıza geçişinizi sağlayabiliriz. 

Yorumlar (0)
Yenile