Soma evden eve nakliyat

Soma evden eve nakliyat

Hakkında

Manisa / Somada 2000 yılından buyana hizmet veren firmamız kapalı çelik kasa araçlarımız ve  modüler asansör sistemlerimiz ile eşyalarınızı güvenli bir şekilde şehir içi ve şehirler arası taşımaktayız. 

Çalışan tüm elemanlarımız deneyimli ve profesyoneldir özellikle mobilyacılarımız işinin ehli kişilerdir tüm mobilya model ve markalarını kolayca söküm ve montajını yapmaktadırlar.

Şehirler arası evden eve nakliyat işlerinizde özellikle eleman kadrosu ve paketlemede kullanılan malzemeler çok önemlidir bu konuda  firmamız Soma evden eve nakliyat çok katı kuralları vardır her araç da 4 kişilik profesyonel kadro gitmek zorunda paketlemede kullandığımız paketleme malzemesi Avrupa kalitesinde olmalıdır kolileme işlemlerimizde özellikle kırılacak eşyalar için koli aralarına köpük uygulamaktayız bu sayede kırılacak eşyalarınız darbelere karşı korunmaktadır. Sigortalı taşınan eşyanız herhangi bir olumsuzlukta güvence altına alınmakta sizin de içiniz rahat olsun bizimde.

Manisa`da verdiğimiz hizmetler ,ofis taşıma, banka taşıma, sigortalı taşımacılık, asansörlü taşımacılık, eşya paketleme ve depolama hizmetleri gibi hizmetleri ilimiz ilçe ve şehir içinde vermekteyiz.

 

Yorumlar (0)
Yenile