Sivas Kuzey Nakliyat

Sivas Kuzey Nakliyat

Hakkında

Sivas kuzey nakliyat la eşyalarınız emin ellerde güvenli kaliteli ve profesyonel ekibimizle eşyalarınızı yeni evinize sağlıklı bir şekilde taşımaktayız bizden teklif almadan taşınmayın...!

Profesyonel ve deneyimli elemanlarımız ile eşyalarınız güzelce paketlendikten sonra mobilyacılarımız tarafından da mobilyalarınız sökülüp paketlenme işlemi yapılır daha sonra yüksek modelli kapalı çelik kasalı araçlarımıza özenle istiflenen ev eşyalarınız şehirler arası yada şehir içi nakliyat için hazır hale getirilir. 

Eğer eşyalarınız yüksek katlarda nakliyat asansörlerimiz kullanılır nakliyat asansörlerimiz ile çok yüksek katlarda eşya yükleme ve boşaltma işlemlerini kolayca yapmaktayız. 

Sivas da başlıca yaptığımız hizmetler :
Sivas evden eve nakliyat
Sivas ofis taşımacılığı
Sivas kurum ve kuruluş taşımacılığı ( Kurum ve kuruluş taşımacılığı talebiniz eksperlerimizin yerinde yapacağı inceleme sonucu fiyat teklif mektubu sunulara müşteriye fiyat teklifimizi bildiririz.)

Ev eşyası nakliyat işlerimizin tamamında eşya sigortası olan nakliyat sigortasını yapmaktayız özellikle şehirler arası taşımacılıklarımızda araçların karşılacabileceği araç kazalarında müşteri haklarını korumak amacıyla bu konuya özen gösterilmektedir.


 

Yorumlar (0)
Yenile