Sivas Büşra Evden Eve Nakliyat

Sivas Büşra Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Evden eve nakliyat sektörü eski zamanlarda pek talep görmeyen bir sektör idi ancak son 5 yıl içinde sektör büyümeye talep artmaya başladı biz Sivas Büşra nakliyat olarak eski araçlarımızın tamamını değiştirip yerine yeni modelli kapalı çelik kasalı araçlar aldık şuan 10 araçlık şirketimiz Sivas ilimizde şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti vermektedir.

Firmamız bünyesinde çalışan 30 sigortalı elemanımız işlerinde deneyimli olup bunlardan yarısı profesyonel mobilyacı olmakta paketleme işlerini de profesyonelce yapan ekibimiz müşterilerimizden tam not almaktadır.

Taşama yaparken şehir içi veya şehirler arası eşyalarınızı nakliyat sigortası yaparak taşımaktayız sigorta poliçenizi eşyanız yüklenmeden elemanlarımız tarafından size teslim edilmektedir eşya sigortaları minimum otuz bin tl dir bu eşyanın yoğunluğu ve kalitesine göre yükselmektedir.

Sivas evden eve nakliyat`ta yüksek katlara kurduğumuz nakliyat asansörlerimiz ile yüksek katlar müşteriler ve elemanların çilesi olmaktan çıktı artık kolayca tüm katlara eşyalarınızı güvenle çıkarmaktayız.

Tayin döneminde  Sivas ilimize gelen yada ilimizden başka illere tayin olan olan müşterilerimiz bizden nakliyat fiyatı teklifi almadan taşınmayınız uygun fiyat tekliflerimiz ve profesyonel taşımacılık deneyimlerimizden faydalanmanızı tavsiye ederiz. 

Yorumlar (0)
Yenile