Silivri Esma Nakliyat

Silivri Esma Nakliyat

Hakkında

Silivri Esma Nakliyat

Günden güne büyüyen kadromuz sayesinde İstanbul un tüm geneline hakim olabilmenin mutluluğu ile sizleri şimdide Silivri den karşılamaktayız. 

Yılların vermiş olduğu tecrübelerden faydalanarak sizlere daha iyi hizmet vermek adına ayağınıza kadar gelmeyi başarmış ve sizleri memnun etme çabası içerisinde olduğumuzu bilmenizi istedik. Bölgenize en yakın ve kaliteli olan Silivri Esma Nakliyat firması olarak evden eve taşıma işlemlerinizi yapmakta ve eşyalarınızı hiç olmadığı kadar özenle taşımaktayız. 

Hiçbir yerde bulamayacağınız indirimlerin uygulanmış olduğu tarifeler sayesinde de büyük kazançlar elde edebileceksiniz. Hem zamandan, hem de paradan tasarruf etmek isteyenlerin tek adresi olarak sizleri de müşteri ailemizin içerisine almak isteriz.

Özellikle okullar kapandıktan sonra yaz aylarında taşınma işleri yoğun olmasından dolayı bazı müşteriler bazı firmalar tarafından sorun yaşamaktadır. Bunlara meyil vermemek adına sizleri ala mağdur etmemekte ve taleplerinizi geri çevirmemekteyiz. Oldukça fazla araca ve personele sahip olduğumuz için sizlerin belirlemiş olduğu zaman dilimlerinde kapınızda olmayı görev kabul etmekteyiz. 

Resmi internet sayfamızı ziyaret ederek Silivri Nakliyat telefonlarımıza ulaşım sağlamanız durumunda referanslarımız hakkında da bilgi alabilmeniz mümkündür. 

İlk önceliğimiz müşteri memnuniyeti olduğu için sizlerin mutlu ayrılıyor olmanız bizleri de mutlu etmektedir. Eşya taşımak meşakkatli bir iş olduğu için herkes kolay kolay eşya taşıyamamaktadır. Taşımız olsa bile mutlaka bir hasar vermekte ve eşyaları kırmaktadır diyebiliriz.

Bunlarla karşılaşmamak adına bilinçli ve çözüm odaklı personellerimiz ile eşyalarınızın kalitesine ve özelliklerine göre ayrım yaparak özel ambalajlama paketleri kullanmaktayız. 

Kırılacak eşyaları ayrı bir şekilde, kırılmayacak eşyaları ayrı bir şekilde ve özel parçaları da ayrı bir şekilde paketlemekteyiz. Özellikle de taşınma esnasında çizilebilecek olduğunu düşündüğümüz parçaları da çok özen vererek taşıdığımızı belirtmek isteriz. Tüm bu önlemleri aldığımız halde de yine eşyalarınıza firmamız tarafından garanti vermekteyiz. 

 

Yani Esma Nakliyat Silivri firması olarak taşınacak olan tüm eşyalarınız bizler tarafından garanti altına alınmaktadır. Bunları tüm müşterilerimize belirterek daha rahat etmelerini sağlamaktayız. Gözünüz arkada kalmayacak bir şekilde hızlı ve dikkat olmak kaydı ile evden alarak yeni evinize eşyalarınızı götürebilmekteyiz.

Yorumlar (0)
Yenile