Siirt Merve Nakliyat

Siirt Merve Nakliyat

Hakkında

Siirt`de evden eve nakliyat sektörüne ilk başlayan firmalardan biri olan firmamız Merve Taşımacılık küçük araçlarla evden eve nakliyat işine başlamış gerek sektörün verdiği deneyim gerekse müşterilerden aldığımız deneyimlerle kendimizi geliştirerek şuan 20 kişilik ekip ve şehir içi şehirler arası çalışan 10 adet büyüklü küçüklü çelik kasalı araçlarımızla Siirt`li müşterilerimize evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.

Eşya paketleme konusunda deneyimli kadromuzla eşyalarınızı eşya paketlemeye özel paketleme malzemelerimizle özenle paketlenmekte ev içerisinde bulunan mobilyalarınız mobilyacılarımız tarafından usulüne uygun sökülüp paketlendikten sonra araçlarımıza yerleştirilmektedir.

Siirt ilimizde zamanın getirdiği yapılaşma sonucu artık yüksek katlı binalar yapılmaktadır bu nedenle evden eve eşya taşıma işi biraz daha zahmetli olmakta bu nedenle geliştirilen nakliyat asansörleri firmamız tarafından da kullanılmakta nakliyat asansörlerimiz ile yüksek katlarda bulunan dairelerinize eşyalarınızı güvenli bir şekilde balkonlarınızdan içeri almaktayız. 

Ayrıca Siirt ilimize dışarıdan gelen evden eve nakliyat şirketlerine de asansör kiralama hizmetlerimiz mevcuttur.

Nakliyat fiyatlarımız konusunda bilgi almak için iletişim kanallarımızı kullanınız,  ancak şehirler arası taşınacak müşterilerimiz telefonla görüşme yaptıktan sonra evlerini görmek isteriz be nedenle ücretsiz ekspertiz hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz..! 

İstenmeyen olumsuzluklara karşı tüm eşyalarınız özellikle şehirler arası taşınacak müşterilerimiz için evden eve nakliyat sigortası yaptırılır nakliyat sigortası şirketimizin anlaşmalı olduğu sigorta şirketleri ile şirketimiz yapmaktadır.

Yorumlar (0)
Yenile