Sevgi Nakliyat

Sevgi Nakliyat

Hakkında

Sevgi Nakliyat işlemlerinde Firma olarak her zaman kalite ve hizmeti ön plana çıkarmayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda taşıma yapmadan önce bazı çalışmalar yaparak işimizi en az sorunla tamamlama gayreti içerisinde bulunmaktayız.

öncelikle taşıma işlemi için bizlere başvuran müşterilerimizin evlerine Ekspertiz göndererek taşınacak olan eşyaların ve ürünlerin durumları kontrol edilir, nasıl bir araç ile taşınacağı ve taşıma sırasında hangi önlemlerin alınabileceği incelenir. Ayrıca ekspertizler taşıma işlemi için müşteriden talep edilecek olan ücreti de bu kontrol işlemlerinden sonra netleştirir.

Ekspertiz sayesinde alınan bilgiler ile hem taşıma işlemi için kullanılacak araç ayarlanmakta, hem taşıma işlemi yapılacak olan eşyaların sigorta işlemleri tamamlanmakta hem de bölgeye gidecek taşıma ekibinin nasıl bir yük ile karşılaşacağı, nasıl bir güvenlik önlemi alacağı, nasıl bir paketleme yapacağı gibi bilgiler elde edilmektedir. Bu sayede de oldukça uygun fiyata oldukça kaliteli bir hizmet sunulmaktadır.

Yorumlar (0)
Yenile