Sevgi Evden Eve Nakliyat

Sevgi Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Günümüz şartlarında bir evden diğer bir eve taşınmak tabi ki kolay bir iş değildir. Belirlediğiniz yeni adrese eşyalarınızın götürülmesi için uygun bir firma ile anlaşmak, eşyalarınızı paketlemek, sökülecekleri sökmek ve korunaklı hale getirmek gibi bir yığın işin aynısı yeni adreste de yapılması gereklidir. 

Bu uygulamaların tamamının hazır hale gelmesi kuşkusuz sizlerin zamanınızla ilgili olacaktır. Ancak genel açıdan Nakliyat firmasından yardım almadan yapılan hazırlıkların en az 2-3 hafta hatta bazıları için bir ayı geçkin bir süreyi içerdiğini fazlaca duymaktayız. İsteğinize bağlı olarak sizleri bu sıkıntıdan yani taşınmanın hazırlık sürecinden hızlı bir şekilde kurtarabiliriz. Yani sizlerin yapacağı her işlemi firmamızın deneyimli personelleri 1 gün içinde halledebilir.

Daha detaylı açıklayacak olursak, Sevgi Evden Eve Nakliyat firmamıza ulaştığınızda sizlerin yaşam alanını görmek ve daha doğru planlama yapabilmek için tarafınıza tespit elemanı gönderiyor ve aldığımız rapor sonucunda çözüm önerileri sunuyoruz. Bizden sadece nakliyat hizmeti alabilir yani eşyalarınızın hazırlık sürecini kendiniz yaparak yalnız eşyaların araca yüklenmesi ve yeni adrese götürülmesi işlemi yeterlidir diyebilirsiniz. Bununla beraber vaktinizin olmadığını ve hiçbir işlemle ilgilenmeyerek yapılması gerekenler hakkında detaylı bir çalışma planı isteyebilir, bu doğrultuda söküm, kurulum, montaj ve paketleme işlemlerinde neler yapılacağını gösteren detaylı bir organizasyon şemasını isteğiniz üzerine sizlere aktarabiliriz.
 

Tarafınıza sağlayacağımız hizmette istediğiniz ek uygulamalar takdir edersiniz ki standart Evden Eve Nakliyat fiyatını yükseltecek detayları içerir. Bu sebeple bahsettiğimiz gibi sonradan pürüz oluşmaması adına en baştan eşya analizi ve istediğiniz nakliye çeşidini netleştirerek hizmet bedelini sizlere yansıtıyor ve kabul görme durumunda konuşulandan ödün vermeden hizmetimizi yerine getiriyoruz. 

Tabi ki, yapacaklarımızın garantisini sözle değil eşyalarınızı sigortalayıp, vereceğimiz hizmeti belli eden sözleşme altında gerçekleştiriyoruz. Bu sayede her iki tarafın da menfaati korumaya alınmış, taşınma mahallinde herhangi bir soruna ön verilmeyecek şekilde çalışmalar başlatılarak son bulmuş olacaktır. Bu şekilde çalışma prensibine sahip olan firmamızdan hizmet alıp, yeni yaşam alanına stressiz girmek isterseniz, tek yapmanız gerekenin bizleri aramak olduğunu bilmelisiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile