Serin Evden Eve Nakliyat

Serin Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Günümüz Türkiye sinde değişen maddi koşullar doğrultusunda insanlar ilk önce yaşam alanlarında farklılığa gitmekte ve mevcut evlerinden başka bir eve taşınarak yaşamlarını sürdürmek istemektedirler. Tabi ki, bu gibi bir istemi gerçekleştirebilmek için eşyaların hangi Nakliyat firmasıyla taşınması gerektiğine karar verilmelidir. Bildiğiniz gibi nakliyat sektörüne kazandırılan yenilikler bugün sıkıntı çekmeden insanların yeni bir noktaya geçişine olanak tanımıştır. 

Bu modern taşımacılık, taşınma tarihine günler kala yapılan hazırlıklar, taşınma gününde yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar gibi olumsuzlukların yerine sistemli bir çalışmanın yanında keyifli bir süreci getirmiştir. Bundan ötürü eşyalarınızı güvenerek emanet edebileceğiniz firmanın profesyonel olması son derece önemli bir husustur. 

Söz konusu Evden Eve Taşımacılık işleminde modern sistemin en iyi getirilerinden biri de kuşkusuz asansörlü nakliyat hizmetidir. 3-5 veya 8.kat olsun fark etmeksizin asansör sitemi sayesinde sorunsuzca eşyalarınız zemine indirilmekte ve herhangi bir hasar görmeden özel dizayna sahip araca yüklenmektedir. Bu sayede taşınmanız aklınızda kabus dolu bir gün olarak kalmak yerine keyifle yeni yaşam alanınıza geçiş yaptığınız bir süreç olarak kalacaktır. 

Bugün isterseniz eşyalarınıza el sürmeden yeni adresinize geçiş yapabilirsiniz. Çalışacağınız firmadan demonte paketleme, montaj ve kurulum hizmeti de alabilir, siz kahvenizi yudumlarken eşyalarınız sökülür, paketlenir, nakliye aracına yüklenir ve yeni adresinizde de eşyalarınız eski haline gelecek şekilde montajı yapılıp, yerleştirilerek hizmete son verilir
 

Biz Serin Evden Eve Nakliyat ekibi bahsettiğimiz bu üstün kalitedeki hizmeti verebilecek uzmanlığa sahip bir firma olarak 7/24 sizleri beklemekteyiz. İsterseniz paketleme, kurulum ve montaj dahil her işleminiz profesyonel ekibimiz aracılığıyla yapılabilirken, isterseniz de sadece paketleme ekipmanlarını firmamızdan talep ederek paketleme işlemini kendiniz halledebilmektesiniz. 

Her ayrıntıya kendinizin karar vereceği hizmetimizde tek bilmeniz gereken en iyi şekilde eşyalarınızın transfer edileceğidir. Oda sayısı, kat yüksekliği, iki adres arasındaki mesafe, daire cephesi gibi hususlar ekspertiz personelimiz tarafından netleştirilir ve sonradan iki taraf içinde olumsuz bir sürpriz oluşmaz. Şehir içi ve şehir dışı Türkiye geneline hizmet götüren firmamızı arayabilir, merak ettikleriniz hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile