Sakarya Koç Evden Eve Nakliyat

Sakarya Koç Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Sakarya Koç Nakliyat Evden eve nakliyat taşıma müşterilerimizin her türlü taşınma ve nakliyecilik ihtiyaçlarına kolay, hızlı, kaliteli ve en az masrafla ulaşmalarını sağlamak.

Nakliye, Taşımacılık, sektöründe etkin ve teknolojik çözümler sunarak müşterilerimize beklentilerinin üstünde hizmet sunmak yüksek nitelikli ve küresel standartlarda oluşturacağı kurumsal yapısıyla sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almak.

Sakarya Koç  1980 yılından bu yana aralıksız olarak ev eşyası, büro, mobilya, elektronik eşya, piyano gibi değerli eşya taşımacılığı yapmaktayız.

Koç nakliyat sektöründe geride bıraktığımız 32 yılda birçok hizmeti başarıyla tamamlamıştır. Başarısındaki en büyük etken olarak müşterine sunduğu hizmetlerin kalitesine ve sürekliliğine bağlayarak bu çizgide faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sakarya Koç hakkında araçlarımız ev ve büro eşyasının taşınması için özel olarak dizayn edilmişlerdir. Araç kasaları kapalı çelik kasadır. Büyük Kamyonlarımızın hacmi 45 metreküptür. Bu da 3 oda 1 salon eşyanın rahat bir şekilde bir kamyonla bir seferde taşınabilmesini sağlıyor. Kamyonetlerimiz kapalı çelik kasalı olup, kasaların içleri özel ahşap ile döşenmiştir. Kasalarının hacimleri 25 metreküp eşyayı bir seferde taşıyabilecek kapasitedirler

Yorumlar (0)
Yenile