Rize Emel Evden Eve Nakliyat

Rize Emel Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Evden eve nakliyat ve nakliyat fiyatları konusunda ne müşterilerimiz nede nakliyat firmaları menmun kalmamaktadır bunun bir çok nedeni var özellikle düşük rakam veren komisyoncular ve korsan taşımacılık yapan firmalardır müşterilerimiz butür kişilerle internet ortamında bir şekilde ulaşmakta bu tür kişiler müşterilerinde kafasını karıştırmaktadır. Müşterilerimizin çoğu düşük rakam ve kaliteli hizmet istemektedir ancak bu her sektörde olduğu gibi düşük rakam veren firmalar bağzı şeylerden taviz mermek zorunda bu nedenle düşük rakam firmaların eşyanızı güvenli ve hasarsız taşıyacağı garantisini kimse veremez.Sizlere tavsiyemiz çok düşük rakam veren kişilere itibar etmemeniz.

Firmamız hizmet ve fiyat politikası gereği düşük rakamlara iş yapmamaktadır evden eve nakliyat hizmetlerimizi kalite standartlarımız ve maliyetlerimizide hesaplayarak makul fiyatlara yapmaktayız.

Emel nakliyat tüm çalışan personellerini gerekli eğitimlerden geçirdikten sonra çalıştırmaya başlar eğitimsiz eleman kesinlikle sahada çalıştırılmaz eğitim alan personel ev eşyası paketleme mobilya söküm ve kurulum işlerinde profesyonel hizmetler sunar.

Yüksek modelli araçlarımız tamamı kapalı evden eve nakliyat işine uygun çelik kasalı araçlardır araçlarımızın kapalı çelik kasalı olmaları eşyaların esnemeden ve sallanmadan şehirler arası taşınmasını sağlar bu nedenle araçlarımızın tamamı çelik kasadır.

Paketleme malzemesi olarak balon naylon ve streç film kulanılmakta müşterinin isteğine görede baskılı koli götürülmektedir.

Sigorta: Rize`de tüm evden eve nakliyat işlerimizde ister şehiriçi olsun ister şehirler arası nakliyat sigortası yapmaktayız.




Yorumlar (0)
Yenile