Rize Çayeli Evden Eve Nakliyat

Rize Çayeli Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Rize çayeli evden eve nakliyat firmamız evden eve nakliyat sektöründe yıllardan buyana hizmet vermektedir deneyimlerimizi işimize ve personellerimize de yansıtmaktayız. Yüksek müşteri portföyüne sahip firmamız müşteri menmuniyetini ilke edinmiş ve o konuda hizmetlerine devam etmektedir.

Rize çayeli evden eve nakliyat araç sayısı 10 adet kapalı kasa modelli Mercedes Axor ve 2 adet nakliyat asansöründen oluşmaktadır. Bu araçlarımız ile Rize`de şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz araçlarımızda bulunan eleman kadromuzla eşyalarınızı özenle paketlemekteyiz.

Rize evden eve nakliyat fiyatlarımız eşya yogunluğu ve katın yüksekliğine göre değişmekte şehir içi ortalama evden eve nakliyat fiyatımız 800 TL seviyelerinde şehirler arası nakliyat fiyatımız ise yine eşya yoğunluğu ve katın durumu ve ona bağlantılı gidecegi kilometrede hesaplanarak fiyatlandırma yaparız.

Başlıca Hizmetlerimiz:

Evden eve nakliyat
Şehir içi taşımacılık
Şehirler arası taşımacılık
Ofis Taşımacılığı
Banka taşımacılığı
Asansör kiralama
Nakliyat sigortası gibi hizmetlerimiz Rize`de yapmaktayız sizde bizimle çalışmak isterseniz iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz.



Yorumlar (0)
Yenile