Rize Arda Evden Eve Nakliyat

Rize Arda Evden Eve Nakliyat

Hakkında

Rize Arda evden eve nakliyat Rize başta olmak üzere tüm Türkiye`ye şehirler arası evden eve nakliyat yapmaktadır güler yüzlü ve deneyimli personelleriyle müşteri menmuniyetini her zaman korumak için özverili çalışmaktayız.

Frimamız anlaştığı tüm işlerine kendi logolu araçlarını göndermektedir bağzı firmalar kendi yapacakları işleri yetiştiremedimmi komisyonla başka şirketlere devretmekte bu tür durumlardan müşteriler kesinlikle menmun kalmamaktadırlar bu nedenle sadece boş olan araçlarımız için müşterilerle anlaşırız diyer durumlarda herhangi bir sözleşme yapılmaz.

20 yılı aşkın bir süredir Rize evden eve nakliyat sektöründe hizmet veren firmamız kendi alanında uzmanlaşmış sadece ev eşyası değil Ofis,Banka,Kurum,Kuruluş ve Fuar taşımacılık hizmetlerindede kendini kanıtlamıştır.

K-3 Belgeli firmamız Ulaştırma Bakanlığı onaylıdır sadece evden eve nakliyat hizmeti veren şirketlere verilen bu belge ile ev eşyası taşımacılığını yaptırabilirsiniz diyer belgelerle yapılan taşımacılıklar herhangibir kontrol noktasında hem müşteriye hem araç sahibine cezai işlem uygulatır bu durumlara düşmek istemiyorsanız


Yorumlar (0)
Yenile