Pınar Evden Eve Taşımacılık

Pınar Evden Eve Taşımacılık

Hakkında

Pınar Evden Eve Taşımacılık

Hatay da evden eve nakliyat hizmetleri sunan firmamız geniş hizmet çeşitleri ve güçlü araç filosuyla, hem şehir içi hem de şehirler arası tüm taşınma işleriniz için en uygun çözümler sunuyor. 

Kurulduğu günden bu yana evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, asansörlü evden eve nakliyat ve fuar taşımacılığıyla bireysel ve kurumsal taşınma ihtiyaçlarına ekonomik çözümler sunmayı kendimize ilke edindik. Taşınma sırasında oluşabilecek tüm olumsuzluklar firmamız tarafından sağlanan ücretsiz sigorta hizmeti ile standart olarak sunulmakta. 

Evden Eve Nakliyatta Eksper Sistemi

Pınar da güvenilir taşımacılığın geliştirilmesi ve müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarının belirlenmesi için sunduğumuz Eksper Sistemi ile ihtiyaçlarınız uzman personelimiz tarafından tam olarak belirlenerek size en uygun çözümler ve alternatiflerin sunulmasıyla başlayan Eksper Sistemi, eşya miktarınıza en uygun büyüklükteki aracın tespit edilmesiyle yalnızca ihtiyacınız ölçüsünde taşınma giderleri ödemeniz hedefleniyor. 

Tüm Eşyalarınız Özel İlgiyi Hak Ediyor

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezleri olan eşyalarınızın değerli olduğunu biliyoruz. Bunun için tüm eşyalarınız en az sizin göstereceğiniz titizlikle ve uzman personelimizin mahareti ve tecrübesiyle en uygun paketleme ve ambalajlama hizmetine kavuşuyor. 

Porselenler, cam eşyalarınız özel kağıtlara sarılarak yeniden kolileniyor.  Mobilya ve beyaz eşyalarınızın çizilmesini önlemek için özel boncuklu naylonlarla sarılan eşyalar son kontrolleri yapıldıktan sonra yükleme işlemine alınıyor. Mobilyalarınızın sökülmesi ve yeniden montaj edilmesi işleri sizleri endişelendirmesin. Pınar Evden Eve Nakliyat, tüm bu yorucu ve zahmetli işlemleri sizin adınıza titizlikle yürüterek tanışma işlemlerini sorun olmaktan çıkarıyor. 

Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Dar merdivenler yüksek binalarda taşınmanın önündeki en büyük engellerden biri. Hatay da faaliyet gösteren firmamıza ait asansörlü aracımız tam da bu noktada, eşyalarınızın daha güvenli ve zarar görmeden hızlı bir şekilde evinizden alınmasını kolaylaştırıyor. 

Müşteri Memnuniyetinin Gücüne İnanıyoruz

Müşteri memnuniyetine inanan tecrübeli çalışma arkadaşlarımız, evden eve nakliyatın ciddi bir iş olduğunun bilincinde olarak tüm taşınma işlemlerinize profesyonel olarak yaklaşıyor. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda olabilecek tüm alternatiflerin ve çözüm önerilerinden size en uygun olan seçeneği belirlemeniz kolaylaşıyor. 

Sizler de memnun müşterilerimiz arasındaki yerinizi almak, evinizin güvenilir ve tecrübeli ellerde taşınması için 0532 678 6716 numaralı telefonu arayarak ücretsiz olarak sunulan hizmetlerimizle tanışabilir, evden eve nakliyat ihtiyacınıza en uygun çözümlere ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar (0)
Yenile